Ακυκλοφόρητο μουσικό υλικό στο show της Versace!

Written by on 21/06/2016

Στο fashion show της Donatella Versace στο Milano, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, έπαιξε μουσική του Prince η οποία δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ επίσημα!
Ένα ανέκδοτο τραγούδι του Prince έντυσε μουσικά το Men’s SS17 show στο Milan Fashion Week. Ο θρυλικός τραγουδιστής ήταν πάρα πολύ καλός φίλος με την σχεδιάστρια μόδας, και της είχε γράψει το τραγούδι ώς “προσωπικό δώρο”. H Donatella, ανέφερε στο Billboard, πως ο ίδιος της έστελνε για πάρα πολλά χρόνια τραγούδια του, ήταν ένας τρόπος να επικοινωνεί μαζί της. Η τελευταία φορά που της έστειλε  τραγούδι ήταν 5 μήνες πριν.
“Ήταν ένα προνόμιο και τιμή μου να έχω τον Prince ως έναν φίλο μου, ωστόσο ήταν και προνόμιο να μπορώ να μοιραστώ ακυκλοφόρητο μουσικό υλικό του, με το κοινό μου. Ήθελα ο κόσμος να ακούσει πόσο χαρούμενος ήταν, πόσο παιχνιδιάρης, πόσο δημιουργικός, μία πραγματική ιδιοφυία. Ο καλύτερος φόρος τιμής για αυτόν είναι να παίζεται η μουσική του και να μένει στις μνήμες μας ζωντανός! “ δηλώνει η σχεδιάστρια του πασίγνωστου οίκου μόδας.
 
https://youtu.be/PeEckPoEGL8
 
 


Current track

Title

Artist