Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας στο σπίτι του Michael Jackson!

Written by on 22/06/2016

Σύμφωνα με το «Radar Online»  και την έκθεση της αστυνομίας στο σπίτι του, ο θρυλικός ποπ σταρ Michael Jackson έκανε συλλογή απο παιδική πορνογραφία. Τα δημοσιεύματα επιβεβαίωσαν τις φήμες περι κακοποίησης παιδιών απο τον τραγουδιστή, ο οποίος απ’οτι φάνηκε μάζευε γυμνές φωτογραφίες αγοριών στην εφηβεία με σαδομαζοχιστικές πόζες.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η έρευνα της  αστυνομίας της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια, η οποία πραγματοποιήθηκε το 2003, στο ράντσο του τραγουδιστή, έφερε στο φως επτά συλλογές με φωτογραφίες παιδικών βασανιστηρίων, παιδικού γυμνού, γυναικείου bondage και σαδομαζοχισμού, με στόχο να προσελκύσει νεαρούς άνδρες.Μεταξύ αυτών  και μια συλλογή με τίτλο «Nude photos of teenage boys from late 1800s» με γυμνά αγόρια στα τέλη του 1800.
Τα αστυνομικά έγγραφα αναφέρουν τον Jackson ως θηρευτή και παρανοικό που χρησιμοποιούσε το αίμα, τις ακατάλληλες φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου, τις θυσίες ζώων, και διεστραμμένες σεξουαλικές πράξεις μεταξύ ενηλίκων, ώστε να κάνει τα παιδιά να υποκύπτουν στις ορέξεις του.
Μάλιστα ένας ερευνητής σχετικά με το θέμα  αποκάλυψε : «Οι ντετέκτιβ αναφέρουν πως ο Michael Jackson χρησιμοποίησε ακόμη και ανάρμοστες φωτογραφίες των ίδιων του των ανιψιών, με τα εσώρουχά τους προκειμένου να διεγείρει ανήλικα αγόρια».
Υπενθυμίζεται πως ο Michael Jackson είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση εναντίον του 13χρονου Gavin Arvizo και αθωώθηκε το 2005 για 7 κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και 2 κατηγορίες παροχής αλκοόλ σε ανήλικο.
 
 


Current track

Title

Artist