Γραμματόσημα Pink Floyd!

Written by on 14/06/2016

Η βρετανική υπηρεσία των Βασιλικών ταχυδρομείων είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει μια συλλογή από συλλεκτικά γραμματόσημα προς τιμήν των σπουδαίων, πρωτοπόρων μουσικών.
Οι Pink Floyd έχοντας γράψει ιστορία υπολογίζεται να έχουν κάνει πωλήσεις 75 εκατομμύριων άλμπουμ μονο στις Η.Π.Α και 300 εκατομμυρίων παγκοσμίως! Έτσι προφανως και είναι το πιο γνωστό και αναγνωρισμένο συγκρότημα όλων των εποχών αλλά και το πιο επιτυχημένο στην ροκ  μουσική σκηνή..
Λόγω αυτού λοιπόν,δέκα γραμματόσημα πρόκειται να διατεθούν στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, στις 7 Ιουλίου 2016. Έξι από τα εξώφυλλα διάσημων άλμπουμ του συγκροτήματος θα γίνουν μικρογραφίες πάνω στα γραμματόσημα ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα θα έχουν εικόνες απο live εμφανίσεις του συγκροτήματος.
Τα έξι all time classic εξώφυλλα άλμπουμ που έχουν επιλεγεί για αυτόν τον σκοπό είναι τα: The Piper At The Gates Of DawnAtom Heart Mother,  The Dark Side Of The Moon,  Wish You Were Here,  Animals και The Endless River. Τα άλλα τέσσερα θα έχουν φωτογραφίες  από την εμφάνιση τους στο UFO club το 1966 καθώς και τις περιοδείες The Dark Side of the Moon (1973), The Wall Tour (1981) και The Division Bell του 1994.


Current track

Title

Artist