Η εξαφάνιση της Sinead O'Connor!

Written by on 17/05/2016

Η τραγουδίστρια είχε ξαναπασχολήσει τον περασμένο Νοέμβριο τα ΜΜΕ καθώς χρειάστηκε να λάβει ιατρική βοήθεια μετά από ένα μήνυμα στον λογαριασμό της στο Facebook όπου δήλωνε ότι είχε λάβει υπερβολική ποσότητα ουσιών. Φέτος, ξανασυνέβη ένα παρόμοιο περιστατικό όταν πριν απο λίγες μέρες η τραγουδίστρια εξαφανίστηκε.
Εν τέλει,πριν κάποιες ώρες,βρέθηκε μετά απο μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας χωρίς να δίνονται περαιτέρω πληροφορίες για το που και πως βρέθηκε.Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν ξένα δίκτυα η O’Connor έφυγε προχθες από το Ουιλμέτ για να πάει μια βόλτα με το ποδήλατο στις 6 το πρωί τοπική ώρα και δεν επέστρεψε ποτέ.
Όμως τα πράγματα απο τη στιγμή που βρέθηκε, ίσως έγιναν χειρότερα. Ένα νέο μήνυμα που από κάποιους θεωρήθηκε ως προειδοποίηση για αυτοκτονία, ανήρτησε η η Sinead O’Connor στη σελίδα της στο Facebook, λίγη ώρα αφότου βρέθηκε μετά την εξαφάνιση της. Το κείμενο της χαρακτηρίζεται απο την ίδια ως “ανοιχτή επιστολή” και  κατηγορεί τον γιο της ότι την έχει παρατήσει ενώ η ίδια πάσχει απο ψυχολογικά προβλήματα.
«Όλοι σας πρέπει να προσεύχεστε να πεθάνω. Γιατί θα σας κάνω μήνυση για ό,τι μου κάνατε αν καταφέρω να ζήσω». αναφέρει δημόσια.
Στη συνέχεια απευθύνεται στον πατέρα της, απο τον οποίο έχει τραυματικές εμπειρίες,και τον πρώην  άντρα της Jake Reynolds.
Παρακάτω είναι το δημόσιο post της στο Facebook :
https://www.facebook.com/sineadoconnor/posts/1104773712894949


96,8Velvet

Current track

Title

Artist