Η Madonna στο πλευρό όλων των γυναικών!

Written by on 05/07/2016

Η τραγουδίστρια γιόρτασε την  Ημέρα Ανεξαρτησίας (4 Ιουλίου) γιορτάζοντας μαζί και την γυναικεία “δύναμη” για όλες τις γυναίκες του κόσμου! Η βασίλισσα της ποπ πήγε στην Κένυα της Αφρικής , κινητοποιώντας την ευαισθητοποίηση όλων μαζί με την καμπάνια Beyond Zero. Γνώρισε την επικεφαλή της καμπάνιας Margaret Kenyatta, ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για την Κένυα η οποία έχει βοηθήσει μητέρες και παιδιά με θέματα σχετικά με τον ιό του HIV και ήταν τόσο επιτυχημένη σε όλες της τις κινητοποιήσεις ώστε να ανακυρηχθεί UN Person of the Year το 2014.
Η τραγουδίστρια, με το πιο έντονο φιλανθρωπικό συναίσθημα, μίλησε για την γνωριμία της με την Margaret, την ενημέρωση της περί της Beyond Zero Campaign όπως επίσης εξέφρασε  την θέληση της να συμμετέχει και αυτή σε παρόμοιες ενέργειες! 
Το Σαββατοκύριακο στις 2-3 Ιουλίου, η Madonna υιοθέτησε μία δεκάχρονη κόρη απο το Μαλάουι και πήγε μέχρι  την γειτονιά της Κιμπέρα στο Ναιρόμπι, για να ξοδέψει χρόνο μαζί με τα παιδιά εκεί. Αυτή της η εξόρμηση στην πιο μεγάλη γειτονιά της Κένυας ήταν με σκοπό αυτή και η οργάνωση Shining Hope for Communities να παρέχουν στα παιδιά δωρεάν εκπαίδευση, φροντίδα της υγείας τους και ψυχολογική υποστήριξη.
Η διάσημη σταρ, έβγαλε πολλές φωτογραφίες με τα παιδιά τις οποίες μοιράστηκε στα social media.


Current track

Title

Artist