Νέο ακυκλοφόρητο υλικό έρχεται στο "φως" !

Written by on 13/09/2016

 
Τον Αύγουστο του 1964 και του 1965, οι The Beatles έδωσαν συνολικά τρεις συναυλίες στο ιστορικό «Hollywood Bowl» του Hollywood. Τα αρχικά masters των ηχογραφήσεων εκείνων παρέμεναν ανεκμετάλλευτα στο «συρτάρι» της Capitol Records εξαιτίας της μη ικανοποιητικής ποιότητας του ήχου.
Δώδεκα χρόνια μετά κι ενώ είχε παρέλθει η διάλυση του συγκροτήματος, τα tape επεξεργάστηκαν από τον – εκλιπόντα πια – παραγωγό των The Beatles, George Martin και κατέληξαν στην αγορά το 1977 μέσω του LP «The Beatles at the Hollywood Bowl». Το άλμπουμ έφτασε στο Νο1 του βρετανικού chart και στο Νο2 του Billboard.
Τις ημέρες αυτές, το «The Beatles at the Hollywood Bowl» κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε CD φέρνοντας συγχρόνως στο «φως» τέσσερις αδημοσίευτες ζωντανές εκτελέσεις που δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αρχική έκδοση.
Πρόκειται για τα τραγούδια «You Can’t Do That», «I Want To Hold Your Hand», «Everybody’s Trying To Be My Baby» και «Baby’s In Black», όπως ακριβώς ακριβώς παίχτηκαν στη Χολυγουντιανή σκηνή από τη διάσημη μπάντα του John Lennon, του Paul McCartney, του George Harrison και του Ringo Starr.
 
 
 
 

 
 


Current track

Title

Artist