"Ο αδερφός μου Elvis" νέο βιβλίο απο τον ετεροθαλή αδερφό του Prisley!

Written by on 01/06/2016

O David E. Stanley, ο ετεροθαλής αδερφός του Elvis,τον οποίο προστάτευε και έπαιρνε μαζί του στις περιοδείες του 70’, αποφάσισε να γράψει το “My Brother Elvis¨ το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου σε όλο τον κόσμο.
Μία πολύ προσωπική ιστορία για τα τελευταία χρόνια του Elvis τα οποία ήταν πνιγμένα σε εθισμούς. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει πρώτη φορά στην 39ή επέτειο του τραγικού θανάτου του Prisley στις 16 Αυγούστου το 1977.
Το βιβλίο μιλάει για την αποστροφή στον εθισμό των ναρκωτικών καθώς ο Stanley, έχει περάσει στον στενό του κύκλο τα γεγονότα απο πρώτο χέρι. Ωστόσο αναφέρονται μέσα, κάποια τηλέφωνα για απεξάρτηση και ψυχολογική υποστήριξη αυτών των ατόμων. Μπαίνει σε πιο προσωπικό επίπεδο και μιλάει για την πραγματική ζωή του τραγουδιστή πίσω απο τις κάμερες.
“Ελπίζω, αυτές οι αποκαλύψεις απο τον χρόνο μου μαζί με τον Elvis,να μπορούν να σώσουν κάποιους απο τον πόνο που ένιωσα κατα τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων της ζωής του. Είναι ο τρόπος μου να αγγίξω αυτούς που αγάπησαν τον Elvis  όσο άγγιξε αυτός εμένα. Ένιωσα ότι ήταν χρέος μου να γράψω ένα βιβλίο για αυτά τα γεγονότα και την ζωή του,μακριά απο την διασκέδαση το φαίνεσθαι και τα φώτα της δημοσιότητας.Ήταν ένας απλός άνθρωπος,και οι εξαρτήσεις και οι αδυναμίες του,του κόστισαν την ίδια του την ζωή.Αν ο εθισμός συνέβη στον Elvis,τότε μπορεί να συμβεί στον καθένα.” είπε ο Stanley.
 


Current track

Title

Artist