Ο Eric Clapton και το "Ι Still Do".

Written by on 10/05/2016

Στις 20 Μαιου,ο Eric Clapton  θα κυκλοφορήσει το 23ο άλμπουμ του “I Still Do” σε συνεργασία με τον παραγωγό Glyn Johns. Το άλμπουμ θα περιέχει ολοκαίνουρια τραγούδια άλλα και cover απο κάποια κλασσικά τραγούδια του Bob Dylan και του Robert Johnson. Στο βίντεο για το preview του καινούριου δίσκου, μιλάνε για την έμπνευση του τίτλου.
Ο Clapton εξηγεί,ότι λίγο πριν η θεία του πεθάνει, την ευχαρίστησε γιατι ήταν ” δύσκολο αγόρι”  πιο μικρός,και αυτή του απάντησε:  ” Μου άρεζες ,και ακόμα μου αρέσεις!” (“I liked you,and I still do.”)
Επίσης εξηγούν την χημεία που έχουν μεταξύ τους,και γι αυτό συνεργάζονται.Ο Johns έχει συνεργαστεί με πολλά διάσημα ονόματα όπως οι Who, οι Led Zeppelin, η Linda Ronstadt και οι Rolling Stones.  “Έχω δουλέψει με πάρα πολλούς αξιέπαινους κιθαρίστες και η διαφορά με τον Eric είναι πολύ σπάνια. Έχει μία συναισθηματική απάντηση σε αυτά που ακούει γύρω του, ή στο τραγούδι που προτείνει…Το συναίσθημα βγαίνει απο την καρδιά του και καταλήγει στα δάχτυλα του..”  σημείωσε ο Glyn Johns.
https://www.youtube.com/watch?v=m5hWN8dtKfE
 
 


Current track

Title

Artist