Διαγωνισμός 96.8 Velvet & Elancyl για 10 προιόντα Slim Design Night

Written by on 24/04/2017

?? ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από τον 96.8 Velvet FM και την Elancyl ??

Ο 96.8 Velvet σε συνεργασία με την Elancyl προσφέρει σε 10 τυχερούς ακροατές μας την ευκαιρία να κερδίσουν απο 1 Elancyl Slim Design Night. Για την έγκυρη συμμετοχή σας ακολουθήστε στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook ( https://www.facebook.com/968velvet )  τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω!
1) Kάνε Like στο post του διαγωνισμού
2) Άφησε με Comment το ονομ/πώνυμό σου
3) Κάνε Public Share το post για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή!

 

Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή “Πρωινό με τον Βασίλη και την Ξανθίππη” την Παρασκευή 28/04, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν στον “αέρα” της εκπομπής και στη σελίδα του σταθμού στο Facebook!
?Product info?
Το Slim Design Night “ξυπνά” το αδυνάτισμα ενώ εσείς κοιμάστε χάρη στο Booster νύχτας GP4G που ενεργοποιεί την αποδέσμευση των λιπών. Το Slim Design Night δρα σε 3 διαστάσεις με το Σύμπλεγμα Καφεΐνης 3D, για εντατική λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Εμπλουτισμένο με έλαιο Καρθάμου ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα προσφέροντας 100% απόλαυση χάρη στη σύνθεσή του που είναι ιδανική για μασάζ.
Όσοι τυχεροί ακροατές ακούσουν ή δουν το όνομά τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του σταθμού στο 2310 232908 από τις 11.00 – 19.00 για να ενημερωθούν πως θα παραλάβουν το δώρο τους.

 
Για τους όρους του διαγωνισμού επισκεφθείτε το ακόλουθο link Όροι διαγωνισμού Elancyl


96,8Velvet

Current track

Title

Artist