ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ!

Written by on 04/04/2017


Η Παιχνιδένια Πολιτεία θα κληρώσει 10 ΔΩΡΑ σε οικογένειες ΑΝΕΡΓΩΝ.
Αν θέλετε να ενισχύσετε την προσπάθειά μας μπορείτε να αγοράσετε ένα επιλεγμένο παιχνίδι σε πολύ ΜΕΙΩΜΕΝΗ τιμή είτε από το ηλεκτρονικό (www.paixnideniapoliteia.gr) είτε από το φυσικό μας κατάστημα (Γ. Παπανδρέου 39, Θεσσαλονίκη). Εμείς θα στείλουμε το παιχνίδι σας με ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ σε μια οικογένεια ΑΝΕΡΓΩΝ μετά από κλήρωση. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 105 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ γνωστών εταιριών για όλες τις ηλικίες που κοστίζουν ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ από 4-25 ΕΥΡΩ και θα τα βρείτε στον σύνδεσμο www.paixnideniapoliteia.gr στην κατηγορία Δώρο Πάσχα.
Είναι πολύ σημαντικό να διαδώσετε την προσπάθεια αυτή κάνοντας LIKE και ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ. Η δράση θα διαρκέσει ως τις 09:00 πμ της Μεγάλης Τετάρτης 12/4/2017. Μπορούν να συμμετέχουν και Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό εφόσον οι αγορές γίνονται ηλεκτρονικά. Οι αγορές μπορούν να γίνουν είτε με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ είτε με ΚΑΤΑΘΕΣΗ σε λογαριασμό (όχι με αντικαταβολή) και στον τρόπο παραλαβής επιλέγετε ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.
Οι οικογένειες ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που έχετε 1 ή 2 άνεργους γονείς μπορείτε:
1) να στείλετε ένα ΙΔΙΩΤΙΚΟ μήνυμα στο facebook ή στο info@paixnideniapoliteia.gr και να
2) να αναφέρετε τον αριθμό και την ηλικία των παιδιών σας, καθώς και τον τόπο κατοικίας σας
3) να επισυνάψετε αντίγραφο/φωτογραφία της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ
Έτσι μπαίνετε ΑΥΤΟΜΑΤΑ στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 12/4/2017 στο κατάστημά μας. Την ίδια μέρα θα αποσταλούν τα δώρα με ΔΙΚΑ μας ΕΞΟΔΑ στους νικητές για να τα παραλάβετε πριν το Πάσχα. Θα κληρωθούν τουλάχιστον τα 10 ΔΩΡΑ που προσφέρουμε εμείς και όσα ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ από τις προσφορές των συμπολιτών μας.
Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στο info@paixnideniapoliteia.gr ή καλέστε στο 2310422075 Δευτέρα- Σάββατο 09:00-21:00 και Κυριακή 10:00-20:00.


96,8Velvet

Current track

Title

Artist