Η δράση της ΤΕΝΑ για το περιβάλλον

Written by on 16/06/2017

Δυναμικό παρών από τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης στο κάλεσμα της ΤΕΝΑ σε συνεργασία με την εταιρία «Μασούτης»,για τη στήριξη της εθελοντικής οργάνωσης LosLampicos

Περισσότεροι από 2.500 Θεσσαλονικείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της TENA, να τρέξουν και να περπατήσουν στις«Πράσινες Διαδρομές»,προκειμένου ναστηρίξουν έμπρακτα τη δράση της εθελοντικής οργάνωσης LosLampicos. Στόχος της ενέργειας, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία «Μασούτης» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ειδικών καθαριστικών υλικών και εργαλείων που θα αξιοποιηθούν για τον καθαρισμό της Νέας Παραλίας,μέσα από σειρά δράσεων της οργάνωσης.
Οι «Πράσινες Διαδρομές» εγκαινιάστηκαν σε επιλεγμένα καταστήματα Μασούτης στις αρχές του μήνα όπου οι πελάτεςέπαιρναν δωρεάν από την ΤΕΝΑτους ειδικούς βηματομετρητές, ώστε να συγκεντρώνουν βήματακατά τη διάρκεια των αγορών τους, ενισχύοντας τον σκοπό.Η περιβαλλοντική δράση κορυφώθηκε στις 8 Ιουνίου, όπου πολίτες της Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν στην «Ελιά του Μασούτη» στο Λευκό Πύργο, για να περπατήσουν και να τρέξουνστη Νέα Παραλία, στηρίζοντας τη δράση. Είναι αξιοσημείωτο ότι τα βήματα που συγκεντρώθηκαν καλύπτουν την απόσταση Θεσσαλονίκη-Αθήνα δύο φορές!
 
Είμαστε πολύ συγκινημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για τη στήριξη της οργάνωσής μας. Η προσπάθειά μας για την καθαριότητα της Νέας Παραλίας, πέρα από τη δωρεά κάποιων ειδικών καθαριστικών, γινόταν με πόρους των ίδιων των μελών. Με το ποσό που συγκεντρώθηκε θα καταφέρουμε να αγοράσουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα κάνει τη δράση μας πολύ πιο αποτελεσματική», ανέφερε η κ. Σουζάνα Καϊλάρη, εκπρόσωπος της οργάνωσης LosLampicos. «Ευχαριστούμε από καρδιάς την ΤΕΝΑ καιγια αυτή την πρωτοβουλία αλλά και όλο τον κόσμο που «συγκέντρωσε βήματα» για την οργάνωσή μας, και τον καλούμε να μπει στην ομάδα μας για να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη μας πιο όμορφη και πιο καθαρή», συμπλήρωσε η κ. Καϊλάρη.
 


Current track

Title

Artist