Η IKEA συμμετέχει στον 10ο Διεθνή Mαραθώνιο

Written by on 30/03/2015

H ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS συμμετέχει στον 10ο Διεθνή Mαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και στηρίζει τους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Θεσσαλονίκης.
 
Η ΙΚΕΑ, του Ομίλου FOURLIS, στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS και ειδικότερα της στήριξης των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών που υλοποιεί, συμμετέχει ενεργά στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο που διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος «ΜΕΑΣ Τρίτων», στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 5 Απριλίου με κεντρικό σύνθημα «Τρέχουμε μαζί, τερματίζουμε μαζί».
Η ΙΚΕΑ συμμετέχει και ενεργά στο σημαντικό αυτό κοινωνικό και αθλητικό γεγονός με τη δική της ομάδα, την IKEA RUNNING TEAM, έχοντας στη σύνθεσή της 2 επώνυμους μπαμπάδες και 1 επώνυμη μαμά: τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Θοδωρή Μαραντίνη και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Η IKEA RUNNING TEAM θα τρέξει με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου αναφορικά με το κοινωνικό έργο των δημοτικών βρεφικών και παιδικών σταθμών στους οποίους πολύ συχνά φιλοξενούνται παιδιά που διαβιούν κάτω από δύσκολες οικογενειακές, κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες.
Η ΙΚΕΑ, του Ομίλου FOURLIS, έχει ξεκινήσει από το 2009 ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, όπως είναι οι γυναίκες και τα παιδιά, με πλήθος ενεργειών, μεταξύ των οποίων η διαμόρφωση και ο εξοπλισμός δημοτικών βρεφικών και παιδικών σταθμών στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία, αλλά και του Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών και των Παιδιών τους, του Δήμου Θεσσαλονίκης.
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
facebook.com/ikeagreece
#zoumemazi, #trexoumemazi # termatizoumemazi #ikearunningteam


Current track

Title

Artist