Σε μορφή 3D το θα κυκλοφορήσει το ''Thriller'' του Michael Jackson

Written by on 07/10/2014

O Michael Jackson γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1958, αλλά έφυγε πρόωρα από τη ζωή στις 25 Ιουνίου το 2009. Θεωρείται αναμφισβήτητα μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην ιστορία της ποπ μουσικής και του θεάματος. Ο «Βασιλιάς της Ποπ» τιμήθηκε μεταξύ άλλων μετά θάνατον με Βραβείο Γκράμι για το σύνολο της προσφοράς του.
Το άλμπουμ Thriller, που κυκλοφόρησε στις 30 Νοεμβρίου του 1982, κατέκτησε τον τίτλο του πρώτου σε πωλήσεις δίσκου στην ιστορία, και παραμένει έως σήμερα το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, έχοντας πουλήσει 105 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως σύμφωνα με το Guinness World Records.
Ο συγκεκριμένος δίσκος έμεινε στην κορυφή του Billboard album chart για 37 εβδομάδες, κέρδισε 8 βραβεία Grammy, ενώ μέσα από αυτό ξεχώρισαν επτά συνθέσεις που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το Top10.
 
31 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πιο διάσημου μουσικού βίντεο όλων των εποχών, τα ζόμπι του “Thriller” πρόκειται να ζωντανέψουν ξανά, για μια ακόμα φορά.
Όπως ανακοίνωσε ο John Landis – σκηνοθέτης αρχικού βίντεο, μια νέα εκδοχή του φιλμ πρόκειται να κυκλοφορήσει σε τρισδιάστατη μορφή.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York News, η 3D εκδοχή του ”Thriller” θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015, ενώ ειδικότερα για τις σκηνές ”Behind the Scenes” θα χρησιμοποιηθεί το ολόγραμμα του Michael Jackson από τα Billboard Music Awards.
 
Ο Landis, δήλωσε μάλιστα την πρόθεσή του να ανεβάσει κάποια στιγμή το “Thriller” στη σκηνή ενός θεάτρου, καθώς και σε Blu-ray δίσκο στο προσεχές μέλλον.
 
 


Current track

Title

Artist