Ο νέος δίσκος του Paul McCartney!

Written by on 25/08/2016

Ο Paul McCartney σύναψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Capitol Records στην οποία μεταφέρεται το σύνολο του έργου του.
Το θρυλικό «σκαθάρι», ένα από τα εναπομείναντα μέλη των “The Beatles” απαριθμεί σχεδόν εξήντα έτη ενεργούς παρουσίας στο μουσικό στερέωμα.
Το εφηβικό ξεκίνημα στους «Quarrymen», όπου έγινε η πρώτη συνάντηση με τον έτερο θρύλο John Lennon, οδήγησε στη συγκρότηση του γκρουπ που αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα δημιουργικά κεφάλαια στη σύγχρονη μουσική ιστορία.
Χθες, 17 Αυγούστου 2016, ο Paul McCartney υπέγραψε μία ιστορική συμφωνία όπου διαθέτει το σύνολο του καταλόγου της προσωπικής δισκογραφίας του από την μετά-Beatles εποχή στην Capitol Records (μέλος σήμερα της Universal).
«Αυτό είναι πραγματικά συναρπαστικό για εμένα. Η Capitol δεν ήταν μόνο η πρώτη μου εταιρεία στις Η.Π.Α., αλλά και ο πρώτος δίσκος που αγόρασα ποτέ ήταν το “BeBopALula” του Gene Vincent με την ετικέτα της Capitol, δήλωσε περιχαρής ο McCartney.
Το μεταξύ τους σύμφωνο περιλαμβάνει – όπως γράφηκε – ολόκληρο το έργο του καλλιτέχνη, αρχής γενομένης από το παρθενικό σόλο δίσκο του το 1970, τη σύμπραξη με τους Wings, τις δεκάδες συνεργασίες που έχει διαπράξει, φτάνοντας έως την επόμενη δουλειά του.
 
Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο Paul McCartney δουλεύει ένα νέο studio album, ενόσω το σχέδιο για τη μεταφορά του καταλόγου του θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται από την Capitol και τη Universal Music Enterprises από τον Ιούλιο του 2017.


Current track

Title

Artist