Αγωγή εναντίον της Madonna κατέθεσε θαυμαστής της!

Written by on 13/11/2019

Σύμφωνα με το BuzzFeed News, η «βασίλισσα της pop» δέχεται αντιδράσεις από τους θαυμαστές της επειδή ξεκινά με καθυστέρηση τις συναυλίες της περιοδείας της «Madame X Tour» στις ΗΠΑ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Nate Hollander κατέθεσε αγωγή εναντίον της Madonna επειδή μετέθεσε δύο ώρες αργότερα την έναρξη της συναυλίας που θα δώσει στο Miami Beach στις 17 Δεκεμβρίου. Η παράσταση επρόκειτο να ξεκινήσει στις 20:30 (τοπική ώρα) με τον αρχικό προγραμματισμό, όμως με τα νέα δεδομένα θα αρχίσει στις 22:30.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της αγωγής, ο Hollander, ο οποίος φέρεται να δαπάνησε 1.024,95 δολάρια για την αγορά τριών εισιτηρίων για τη βραδιά, ζητά να αποζημιωθεί επειδή αδυνατεί να παρακολουθήσει το show στη νέα ώρα που προγραμματίστηκε.

Σημειώνεται ότι η αλλαγή στην ώρα έναρξης θα επηρεάσει και την παρουσία ανήλικων, καθώς η τοπική κομητεία απαγορεύει την κυκλοφορία ασυνόδευτων ανηλίκων μετά τις 23:00.

Δεδομένου αυτού, ο Hollander υποστηρίζει ότι η αξία μεταπώλησης των εισιτηρίων έχει μειωθεί και καταφεύγει στη δικαιοσύνη επειδή η Live Nation αρνήθηκε να τον αποζημιώσει.

Η Madonna απάντησε από σκηνής στις κατηγορίες περί ασυνέπειες, λέγοντας στο κοινό σε πρόσφατη συναυλία της: «Μία βασίλισσα δεν καθυστερεί ποτέ…»

Ωστόσο οι χρήστες του Twitter έχουν διαφορετική άποψη. «Ανεξάρτητα από τον τίτλο σου, μάθε να είσαι στην ώρα σου! Να είσαι επαγγελματίας!», τόνισε ένας fan, με ένα ακόμα άτομο να προσθέτει: «Μία αληθινή βασίλισσα σέβεται τον κόσμο της, τηρεί τις υποχρεώσεις της και δείχνει τους τρόπους της».

Πηγή : hit-channel.com

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist