Ανοίγει η πρώτη Rolling Stones μπουτίκ στον κόσμο!

Written by on 24/08/2020

Η μπουτίκ των Rolling Stones υπόσχεται αποκλειστικές συνεργασίες, νέα μόδα και εμπορεύματα.

 

Μπουτίκ στο διαχρονικά μοδάτο Σόχο του Λονδίνου πρόκειται να ανοίξουν τον επόμενο μήνα οι Rolling Stones.

Το «RS No.9 Carnaby» εγκαινιάζεται στις 9 Σεπτεμβρίου στην Carnaby Street, στο πλαίσιο της συνεργασίας του συγκροτήματος με την Bravado, την εταιρεία εμπορευμάτων και μάνατζμεντ του εμπορικού σήματος της Universal Music Group.

Σε tweet, οι Stones αποκαλούν την μπουτίκ «παγκόσμια πρώτο flagship κατάστημα» και υπόσχονται αποκλειστικές συνεργασίες, νέα μόδα και εμπορεύματα, μαζί με τις τελευταίες μουσικές κυκλοφορίες της μπάντας, που θα διατίθενται είτε στο κατάστημα είτε online.

Η θέση του καταστήματος στην Carnaby Street είναι μια ιστορική αναφορά στους Rolling Stones, καθώς η οδός ήταν ένα από τα επίκεντρα του Swinging London, του οποίου το συγκρότημα ήταν αναπόσπαστο κομμάτι.

«Πάντα το Σόχο περιέκλειε το rock & roll, κατά συνέπεια η Carnaby Street ήταν το τέλειο σημείο για το δικό μας κατάστημά», τόνισαν σε ανακοίνωσή τους οι Rolling Stones.

«Είμαστε σίγουροι ότι αυτό το συναρπαστικό πρότζεκτ που δημιούργησαν οι φίλοι μας στην Bravado θα είναι μια μοναδική εμπειρία για τον οποιοδήποτε που θα έρθει στο Λονδίνο να τη χαρεί», ανέφεραν.

Οι κολεξιόν που θα παρουσιάζονται θα περιλαμβάνουν μόδα και αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων υαλουργίας σε συνεργασία με την Baccarat τα οποία φέρουν το γνωστό λογότυπο των Rolling Stones με τη γλώσσα, αλλά και καρέκλες και φουλάρια από την The Soloist και αδιάβροχα και καπέλα από τη σουηδική Stutterheim.

Πηγή: Hit Channel
Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist