Δώρο αγάπης αξίας 54.120€ στους εργαζόμενους νοσοκομείων από την DUST+CREAM

Written by on 27/12/2020

Η DUST+CREAM, η ελληνική εταιρεία ομορφιάς και περιποίησης, με αίσθημα ευγνωμοσύνης, προχώρησε σε αποστολή 2.706 δωροκαρτών αξίας 20€ έκαστη, στα αρμόδια τμήματα των Νοσοκομείων αναφοράς της Θεσσαλονίκης, που αντιμετωπίζουν περιστατικά κορονοϊού SARS-CoV-2, με σκοπό να διανεμηθούν στο νοσηλευτικό τους προσωπικό.

Οι 2.706 εργαζόμενοι στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, που καθημερινά με αυταπάρνηση καλούνται να αντιμετωπίσουν την πανδημία του κορονοϊού, λάβανε ένα δώρο αγάπης που εκφράζει την ευγνωμοσύνη των ανθρώπων της DUST+CREAM.

Η συμβολική αυτή πράξη, την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, έρχεται για να δώσει ελπίδα και αισιοδοξία στους ήρωες της πρώτης γραμμής που τους τελευταίους μήνες δίνουν έναν καθημερινό και επίπονο αγώνα.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Απρίλιο η DUST+CREAM  με αίσθημα ευθύνης προέβην σε δωρεά 2.000 χειρουργικών μασκών προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό SARS-CoV-2, στηρίζοντας το δύσκολο έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊου.

 

 

(Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο  www.dustandcream.gr ή στο

τηλ. 2310 689499)


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist