Έκθεση – αφιέρωμα για το απαράμιλλο στιλ της Amy Winehouse!

Written by on 08/01/2020

Τα πιο εμβληματικά φορέματα της Amy Winehouse θα φιλοξενηθούν σε επικείμενη έκθεση, πριν βγουν σε δημοπρασία.

Το στιλ της Amy Winehouse θα είναι στο επίκεντρο έκθεσης σε μουσείο του Λος Άντζελες.

Στην έκθεση «Beyond Black – The Style of Amy Winehouse» στο Μουσείο των Grammy, θα παρουσιαστεί το φόρεμα με το οποίο η τραγουδίστρια εμφανίστηκε επί σκηνής στην τελευταία συναυλία της στο Βελιγράδι το 2011, καθώς και άλλα φορέματα με τα οποία εμφανίστηκε στην πολύ σύντομη καριέρα της.

Επίσης παρουσιάζονται για πρώτη φορά στίχοι που είχε γράψει η ιδιόχειρα Winehouse, προσωπικά βίντεο και άλλα πολλά.

«Η Amy πίστωνε πάντα στη μητέρα μου, τη γιαγιά της τη Cynthia, τη μεγάλη επιρροή που άσκησε πάνω της, και στιλιστικά, μιας και της δίδαξε τη σημασία της περιποίησης και το να φροντίζει την εμφάνισή της, και μουσικά», τόνισε σε δήλωσή του ο πατέρας της εκλιπούσας τραγουδίστριας, ο Mitch Winehouse.

«Της άρεσε να με λέει “ταξιτζή Σινάτρα”, και οι συγγενείς από την πλευρά της μητέρας της ήταν μουσικοί. Δεν έφερε στον κόσμο μόνο το δώρο της μουσικής της, αλλά και τη μόδα της. Επιθυμούμε διακαώς να δει ο κόσμος το τολμηρό, όμορφο πνεύμα της σε όλες τις μορφές της δημιουργικότητάς της», πρόσθεσε.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Grammy Museum από τις 17 Ιανουαρίου έως τις 13 Απριλίου και στη συνέχεια θα ταξιδέψει σε μουσεία στη Χιλή, το Λονδίνο και την Ιρλανδία, πριν πολλά από τα εκθέματα επιστρέψουν για δημοπρασία στον οίκο δημοπρασιών Julian Auctions, τον Νοέμβριο του 2021.

Θα δημοπρατηθούν εκατοντάδες από τα πιο εμβληματικά φορέματα της Amy Winehouse από εμφανίσεις στη σκηνή, φωτογραφίσεις, αλλά και φορέματα, υποδήματα, κοσμήματα και αξεσουάρ της. Ανάμεσά τους μία ειδικά ραμμένη για εκείνη μίνι φούστα που φόρεσε στην τελευταία συναυλία της.

Τα έσοδα της δημοπρασίας θα παραχωρηθούν στο Amy Winehouse Foundation, το οποίο στηρίζει νεαρά άτομα με αναπηρίες.

Πηγή :hit-channel.com


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist