Ένα νέο βίντεο των Beatles με αφορμή την 50ή επέτειο του εμβληματικού δίσκου «Abbey Road»

Written by on 25/09/2019

Στη δημοσιότητα δόθηκε το trailer για το ολοκαίνουργιο music video που δημιουργήθηκε για το διαχρονικό τραγούδι «Here Comes The Sun» (με την υπογραφή του George Harrison) από τον εμβληματικό δίσκο «Abbey Road» των Beatles.

Το music video θα αποκαλυφθεί την ημέρα που συμπληρώνονται 50 έτη από την πρώτη κυκλοφορία του «Abbey Road», την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, και θα είναι διαθέσιμο στα επίσημα κανάλια των Beatles, John Lennon, Paul McCartney, George Harrison και Ringo Starr στο YouTube.

Το video clip για το ««Here Comes The Sun» ξεναγεί το θεατή στο Studio II των Abbey Road Studios, όπου οι Beatles ηχογράφησαν το μεγαλύτερο μέρος του «Abbey Road».

Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε η ομάδα Alasdair + Jock (Alasdair Brotherston & Jock Mooney) της Trunk Animation και την παραγωγή η Maria Manton.

Το βίντεο περιέχει επίσης φωτογραφίες από το αρχείο της Apple Corps, αλλά και φωτογραφία και πλάνα που τραβήχτηκαν από τη Linda McCartney και παραχωρήθηκαν από τον Paul McCartney.

Η 50ή επέτειος του «Abbey Road» θα εορταστεί με μία επετειακή επανέκδοση που θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου από τις Apple Corps Ltd. / Capitol / Universal Music Enterprises.

Τα 17 τραγούδια του άλμπουμ υποβλήθηκαν σε νέα μίξη από τον παραγωγό  Giles Martin και τον ηχολήπτη Sam Okell, ενώ συνοδεύονται από 23 κομμάτια με ακυκλοφόρητο υλικό από ηχογραφήσεις και demos.

 

Πηγή :www.hit-channel.com


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist