Έρχεται συνεργασία Ariana Grande, Miley Cyrus και Lana Del Rey!

Written by on 10/09/2019

Η Ariana Grande, η Miley Cyrus και η Lana Del Rey είναι έτοιμες να μοιραστούν με τον κόσμο την πολυαναμενόμενη συνεργασία τους.

Οι τρεις τραγουδίστριες, καθεμία από τις οποίες έχει δημιουργήσει το δικό της χώρο και ύφος στο pop μουσικό τοπίο, ενώνουν τις φωνές τους με αφορμή την επερχόμενη ταινία «Charlie’s Angels» (Οι Άγγελοι του Τσάρλι), reboot της κλασικής τηλεοπτικής σειράς των ’70s.

Όπως είναι γνωστό εδώ και λίγο καιρό, η Ariana Grande, η Miley Cyrus και η Lana Del Rey συμμαχούν πρώτη φορά προκειμένου να ερμηνεύσουν το τραγούδι της ταινίας, το οποίο φέρει τον τίτλο «Don’t Call Me Angel».

Οι τρεις τραγουδίστριες της pop δημοσίευσαν ταυτόχρονα στα κοινωνικά δίκτυα ένα σύντομο teaser από το τραγούδι, ανακοινώνοντας επιπλέον την ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας του.

Η Ariana Grande αναμένεται να επιμεληθεί μαζί με τους Max Martin, Savan Kotecha και ILYA το soundtrack του «Charlie’s Angels», για το οποίο θα αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες το επόμενο διάστημα.

«Οι Άγγελοι του Τσάρλι» είναι η Kristen Stewart, η Naomi Scott και η Ella Balinska και θα κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 15 Νοεμβρίου.

Πηγή : hit-channel.com


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist