Η Adele ετοιμάζει την πολυαναμενόμενη δισκογραφική επάνοδό της!

Written by on 05/09/2019

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «People», η Βρετανίδα τραγουδίστρια ζει πλέον στο Λος Άντζελες μαζί με το γιο της, Angelo και απολαμβάνει κάθε στιγμή τη ζωής της.

«Της αρέσει να κρατά ιδιωτική τη ζωή της τόσο για εκείνη όσο και για το γιο της και είναι σε θέση να το κάνει αυτό στο Λος Άντζελες», δηλώνει στο περιοδικό μία πηγή που δεν κατονομάζεται.

«Έχει την επιμέλεια του παιδιού μαζί με τον Simon (τον πρώην σύζυγό της) και φαίνεται πως τα πηγαίνουν καλά και περνάνε επίσης χρόνο μαζί στο Λος Άντζελες. Περιβάλλει τον εαυτό της με πιστές φίλες που ακολουθούν τον ίδιο ιδιωτικό τρόπο ζωής με εκείνη. Έχει την καλύτερη προσωπικότητα και είναι πολύ ζεστή και γενναιόδωρη», προσθέτει.

Μία δεύτερη πηγή επισημαίνει ότι η τραγουδίστρια είναι ευδιάθετη, παρά το χωρισμό της τον Απρίλιο από το σύζυγό της Simon Konecki, με τον οποίο συζούσε για επτά χρόνια.

Όσον αφορά τα μουσικά πλάνα της Adele, η πηγή σχολίασε ότι η τραγουδίστρια ανεβάζει ρυθμούς για τη νέα δισκογραφική δουλειά της.

«Σίγουρα ετοιμάζεται τόσο πνευματικά όσο και σωματικά να προωθήσει τη νέα μουσική της. Φαίνεται ότι αυτό θα συμβεί αργότερα αυτή τη χρονιά. Λέει ότι το τελευταίο έτος ήταν πολύ δύσκολο και στο παρελθόν έχει πει ότι η δημιουργία νέας μουσικής είναι ψυχοθεραπεία. Μπορείτε να πείτε ότι είναι έτοιμη να τη μοιραστεί με το κοινό της», τόνισε

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι το πολυάσχολο πρόγραμμα της Adele έχει γεμίσει τη ζωή της περισσότερο από ποτέ. «Νιώθει πολύ ικανοποιημένη να είναι καλλιτέχνης. Η νέα μουσική είναι μεγάλο ζήτημα για εκείνη και νιώθει ακμαία και ευτυχισμένη», συνέχισε η πηγή.

Πηγή :www.hit-channel.com

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist