Η αδελφή της Mariah Carey έκανε αγωγή στην τραγουδίστρια για το περιεχόμενο της αυτοβιογραφίας της

Written by on 04/02/2021

«Η Mariah Carey δεν παρουσίασε ποτέ αποδεικτικά στοιχεία για να στηρίξει τους ισχυρισμούς της.»

 

Η αποκαλυπτική αυτοβιογραφία «The Meaning of Mariah Carey» της Mariah Carey έφερε στο φως αρκετές λεπτομέρειες για τη δυσλειτουργική οικογένεια της τραγουδίστριας, όπως τα φρικτά βασανιστήρια που φέρεται να της έκανε όταν ήταν παιδί η αδελφή της, Alison.

Τώρα, η Alison καταθέτει αγωγή κατά της Mariah για «εσκεμμένη πρόκληση τεράστιας συναισθηματικής δυσφορίας».

Το «Page Six» αναφέρει ότι η 59χρονη Alison Carey «αρνείται» τους ισχυρισμούς του βιβλίου και δηλώνει ότι δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να απαντήσει.

Mariah Carey: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η επιτυχία και ο γάμος με διαφορά ηλικίας

Η Mariah Carey γνωρίζει πως η Alison είναι «ολοκληρωτικά και μόνιμα σπιλωμένη», αλλά παρ’ όλα αυτά «χρησιμοποίησε την κατάστασή της ως δημόσιο πρόσωπο για να επιτεθεί στην… αδερφή της, δημιουργώντας φανταστικά πρωτοσέλιδα που περιγράφουν σκανδαλοθηρικούς ισχυρισμούς για την προώθηση των πωλήσεων του βιβλίου της», υποστηρίζει η ενάγουσα.

 

Σύμφωνα με κλήτευση που κατατέθηκε τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν, η Alison επισημαίνει ότι η Mariah δεν παρουσίασε ποτέ «αποδεικτικά στοιχεία για να στηρίξει» τους ισχυρισμούς της.

Μεταξύ άλλων, η Mariah Carey ισχυρίζεται ότι όταν ήταν 12 ετών, η 20χρονη Alison τη νάρκωνε και την έπαιρνε μαζί της στο αυτοκίνητο με έναν σύντροφό της, ο οποίος οπλοφορούσε.

Η Mariah αποκαλύπτει επίσης στο βιβλίο της ότι η Alison είχε ρίξει καυτό τσάι πάνω της.

Μariah Carey: «Με είχαν αντιμετωπίσει ως μηχάνημα ΑΤΜ με περούκα»

Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, η Alison Carey υποστηρίζει ότι πάσχει από «διαταραχή μετατραυματικού στρες, άγχος και κατάθλιψη» και τονίζει έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση μετά από επίθεση που δέχτηκε από ληστή στο σπίτι της το 2015.

Επιπλέον αποκαλύπτει ότι δίνει μάχη για άλλη μια φορά με την κατάχρηση του αλκοόλ, παρότι ήταν νηφάλια για «πολύ καιρό».

Η Alison, η οποία εκπροσωπεί η ίδια τον εαυτό της στο δικαστήριο, αναφέρει ότι έστειλε προσφορά για διακανονισμό στους δικηγόρους της αδελφής της τον περασμένο μήνα, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση.

Τώρα αξιώνει 1,25 εκατομμύρια δολάρια από τη Mariah Carey ως αποζημίωση και την υποδεικνύει υπεύθυνη για τον «απαράδεκτο και εντελώς περιττό δημόσιο εξευτελισμό».

Πηγή: Hit Channel


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist