Η Billie Eilish σχεδιάζει περιοδεία φιλική προς το περιβάλλον

Written by on 03/10/2019

Η ευαισθησία της Billie Eilish για το περιβάλλον θα χαρακτηρίσει την επόμενη περιοδεία της.

Η Billie Eilish σχεδιάζει να κάνει την επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία της «όσο το δυνατόν περισσότερο οικολογική».

Η νεαρή τραγουδίστρια ανακοίνωσε πρόσφατα την τουρνέ «Where Do We Go?» που θα διοργανωθεί από το Μάρτιο έως τον Ιούλιο του 2020, έχοντας προγραμματισμένες για την ώρα 42 συναυλίες σε Βόρεια και Νότια Αμερική και Ευρώπη.

Συνεργάτης της Billie Eilish στην περιοδεία θα είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Reverb.

Η pop star εμφανίστηκε στο «The Tonight Show» του Jimmy Fallon, όπου ανέφερε για τα πλάνα της: «Βασικά θα φέρουμε κάποιον από το Reverb, αυτήν την εταιρεία που ειδικεύεται στους καλύτερους, πιο υγιεινούς και  οικολογικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να κάνουμε τα πάντα».

«Δεν θα επιτρέπονται πλαστικά καλαμάκια, οι θεατές θα φέρνουν τα δικά τους μπουκάλια νερού και θα υπάρχουν παντού κάδοι ανακύκλωσης, επειδή ό,τι είναι ανακυκλώσιμο έχει αξία μόνο όταν υπάρχει κάδος ανακύκλωσης».

Σε κάθε στάση της περιοδείας θα παρουσιάζεται επίσης το «οικολογικό χωριό της Billie Eilish», δηλαδή ένας χώρος όπου οι θαυμαστές της θα ενημερώνονται για την κλιματική αλλαγή και για τη σημαντικότητα που θα έχουν οι ενέργειές τους.

Λίγο πριν την παρθενική εμφάνισή της στο «Saturday Night Live», η Eilish δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται μαζί με τον ηθοποιό Woody Harrelson (οικοδεσπότης στο επεισόδιο του «SNL») και στέλνει μήνυμα για την κλιματική αλλαγή.

«Η Γη μας θερμαίνεται και η στάθμη των ωκεανών αυξάνεται. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες καταστρέφουν εκατομμύρια ζωές», είπε.

Πηγή :  hit-channel

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist