Η Céline Dion επιστρέφει με καινούργιο δίσκο!

Written by on 19/09/2019

Δυναμική επάνοδος για τη Céline Dion.

Η Céline Dion μόλις κυκλοφόρησε 3 καινούργια τραγούδια από τον πολυαναμενόμενο επερχόμενο δίσκο της «Courage».

Το «Imperfections», το «Lying Down» και το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ είναι τα τρία πρώτα τραγούδια που μας παρουσιάζει και το καθένα αντιπροσωπεύει μία καινούργια καλλιτεχνική διεύθυνση για τη Céline.

Μία μίξη από όμορφες μπαλάντες και up-tempo τραγουδιών, το «Courage» θα είναι το πρώτο αγγλόφωνο άλμπουμ της τραγουδίστριας μετά από 6 χρόνια και θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου από τη Sony Music.

Το «Imperfections» μιλάει για την αυτοκριτική και είναι γραμμένο από τους Ari Leff, Michael Pollack, Nicholas Perloff-Giles, Dallas Koehlke (DallasK), σε παραγωγή DallasK.

To «Lying Forward» μας υπενθυμίζει πως πρέπει να αλλάζουμε τρόπο σκέψης και να προχωράμε και να προσπερνάμε δηλητηριώδεις σχέσεις και γράφτηκε από τους David Guetta, Giorgio Tuinfort και Sia Furler.

Το ομώνυμο τραγούδι του άλμπουμ «Courage» είναι ένα κάλεσμα για δύναμη και αποφασιστικότητα όταν βρίσκεσαι στο χείλος μίας νέας δοκιμασίας και το έχουν γράψει οι Stephan Moccio, Erik Alcock και Liz Rodriguez.

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνεται και το θρυλικό «Flying On My Own» που είχε σηματοδοτήσει το επόμενο βήμα στην καριέρα της Céline Dion.

Με πάνω από 250 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, η Céline Dion είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες, σεβαστές και επιτυχημένες performers στην ιστορία της pop μουσικής.

Έχει κερδίσει 5 βραβεία Grammy, 2 βραβεία Oscar, 7 American Music Awards, 20 JUNO Awards και 40 Felix Awards.

Παραμένει ως μία από τις τραγουδίστριες με τις περισσότερες πωλήσεις και παρέλαβε το Diamond Award στα World Music Awards το 2004 όπου και αναγνωρίστηκε η θέση της ως η γυναίκα καλλιτέχνιδα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Το 2016 τα Billboard Music Awards της έδωσαν το βραβείο «Lifetime Achievement Icon Award».

Πηγή :www.hit-channel.com

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist