Η Christina Aguilera γιορτάζει τα 20 χρόνια από την επιτυχία «Genie In A Bottle»

Written by on 24/06/2019

Η επιτυχία του «Genie In A Bottle» ήταν καθοριστική για την καριέρα της Christina Aguilera.

Η Christina Aguilera γιόρτασε τη συμπλήρωση 20 ετών από την κυκλοφορία της αξέχαστης επιτυχίας της «Genie In A Bottle» δημοσιεύοντας ένα συναισθηματικό μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα.

Tο τραγούδι που άνοιξε το δρόμο της επιτυχίας στην Αμερικανίδα τραγουδίστρια κυκλοφόρησε στις 22 Ιουνίου 1999, ενώ αποτελούσε προπομπό του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ της Xtina,  το οποίο θα ακολουθούσε τον Αύγουστο εκείνης της χρονιάς.

Το «Genie In A Bottle» κυριάρχησε στην πρώτη θέση στα charts 21 διαφορετικών χωρών, μεταξύ των οποίων και οι ΗΠΑ.

Επίσης ανέβηκε έως το Νο. 4 των πωλήσεων CD Singles στην Ελλάδα (σύμφωνα με το περιοδικό «Music & Media», Τόμος 16, Τεύχος 49, 4/12/1999).

Προβολή εικόνας στο Twitter

Christina Aguilera

«Γεια σας αγάπες! Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί τα 20 χρόνια από την ημέρα που κυκλοφόρησε το “Genie In A Bottle”… Mε έκανε να αισθάνομαι όλους τους τύπους των συναισθημάτων», έγραψε η Christina Aguilera.

«Μόλις 18 ετών, θυμάμαι να επιστρέφω σπίτι από την Ιαπωνία και να βλέπω ότι είχα φτάσει στο #1 στα charts του Billboard και να νιώθω τόσο ευγνώμων και χαρούμενη που αγαπήσατε το τραγούδι όσο εγώ!», ανακάλεσε στη μνήμη της.

«Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια», σημείωσε προς τους θαυμαστές της, οι οποίοι αποκαλούνται «Fighters» (Μαχητές) από το ομότιτλο τραγούδι της Christina Aguilera που κυκλοφόρησε το 2002.

Όσον αφορά το «Genie In A Bottle», ήταν το δεύτερο single με τις υψηλότερες πωλήσεις για το 1999 στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχοντας πραγματοποιήσει συγκεκριμένα 1.436.000 πωλήσεις.

Πηγή :  www.hit-channel.com


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


96,8Velvet

Current track

Title

Artist