Η Lady Gaga θα υποδυθεί «Μαύρη Χήρα» στο επόμενο κινηματογραφικό βήμα της!

Written by on 04/11/2019

Τη «Μαύρη Χήρα» θα υποδυθεί η Lady Gaga.

Lady Gaga ετοιμάζεται για τη νέα της ταινία, όπου θα υποδυθεί τη σύζυγο του δολοφονηθέντος κληρονόμου της δυναστείας της μόδας Gucci.

Η 33χρονη Αμερικανίδα, ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος της οποίας στην ταινία «A Star Is Born» πέρυσι επιδοκιμάστηκε από τους κριτικούς, θα υποδυθεί την Patrizia Reggiani.

Η Reggiani εξέτισε ποινή φυλάκισης 18 ετών σε ιταλικές φυλακές για την ενορχήστρωση της δολοφονίας το 1995 στο Μιλάνο του συζύγου της Maurizio Gucci, γράφουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης όπως τα Variety, Hollywood Reporter και Deadline.

Η Patrizia Reggiani, που της έδωσαν το προσωνύμιο «Μαύρη Χήρα» σε ένα από τα πλέον σκανδαλώδη εγκλήματα της υψηλής κοινωνίας στην ιστορία της Ιταλίας, αποφυλακίστηκε το 2016.

Παντρεύτηκε τον Maurizio Gucci το 1973 και απέκτησε μαζί τους δύο κόρες, τις Allegra και Alessandra. Στις 2 Μαΐου 1985, μετά από 12 χρόνια γάμου, ο Maurizio εγκατέλειψε την Patrizia για μια νεαρότερα γυναίκα, λέγοντάς της ότι θα πήγαινε σε σύντομο επαγγελματικό ταξίδι.

Το 1991 πήραν επισήμως διαζύγιο. Ως μέρος του διακανονισμού, η Patrizia Reggiani κέρδισε το ποσό των 500.000 δολαρίων ως ετήσια διατροφής.

Ο πολυβραβευμένος Ridley Scott («Blade Runner», «Gladiator», «The Martian») θα σκηνοθετήσει και θα αναλάβει την παραγωγή της ταινίας, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Οι εκπρόσωποι του Scott και της Gaga, η οποία γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και έχει ιταλικές ρίζες, δεν ανταποκρίθηκαν στα αιτήματα να σχολιάσουν σχετικά.

Πηγή: hit-channel


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist