Η Mariah Carey ετοιμάζει βιβλίο!

Written by on 12/11/2019

Το  ταξίδι της καριέρας της θα διηγηθεί η Mariah Carey στο βιβλίο που ετοιμάζει.

Τα απομνημονεύματα της Mariah Carey είναι στη λίστα των νέων τίτλων βιβλίων που θα κυκλοφορήσουν από τον εκδοτικό οίκο του Αμερικανού παρουσιαστή τηλεοπτικών show Andy Cohen.

Το βιβλίο θα αφορά το ταξίδι της τραγουδίστριας έως την καθιέρωσή της σε super star της pop, R&B και soul μουσικής.

Με το ταλέντο της στη σύνθεση και στην παραγωγή, η Mariah Carey είναι πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση για τη μοντέρνα pop σκηνή. Η συνεχόμενη επιρροή της στη μουσική βιομηχανία έχει αφήσει ένα στίγμα στον κόσμο που θα μείνει για πάντα.

Η Henry Holt and Company ανακοίνωσε ότι ο εκδοτικός οίκος που φέρει το όνομα τού Cohen θα ξεκινήσει τις εκδόσεις το 2020 και θα επικεντρώνεται σε έργα γυναικών.

Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι η θρυλική ντίβα της μουσικής δουλεύει σε ένα εξαιρετικά μυστικό πρότζεκτ, τα απομνημονεύματά της.

Ο Andy Cohen είναι ο τηλεοπτικός παραγωγός της σειράς ριάλιτι «Real Housewives» του δικτύου και παρουσιαστής του σόου «Watch What Happens Live with Andy Cohen».

Τα άλλα βιβλία που θα εκδοθούν από τον εκδοτικό οίκο του είναι το «The Queen V» από την Jacqueline Waters, η οποία συμμετέχει στο ριάλιτι «Married to Medicine» και το «Bodacious Dreams and Bevelations» της Bevy Smith, πρώην συμπαρουσιάστριας του Page Six TV.

Πηγή :hit-channel.com

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist