Χριστιάνα Κατσιρμά

Φόντο

Χριστιάνα Κατσιρμά

Τα καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών

Η εκπομπή αποτελεί ένα τρίωρο ταξίδι με μουσικές που ξυπνούν αναμνήσεις του παρελθόντος, ανεβάζουν τη διάθεση ή ακόμα βοηθούν στη χαλάρωση από τη βουή της καθημερινότητας. Τραγούδια που τα έχεις συνδέσει με κάποιο πάρτι στα περασμένα αναμειγνύονται με τα αγαπημένα τραγούδια του τώρα και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα απολαυστικό για κάθε ηλικιακή ομάδα!Η Χριστιάνα είναι γλυκιά και χαμογελαστή!

Της έχει κολλήσει η λέξη “καταπληκτικό” που συνδυάζεται άψογα με τη διάθεσή της!

Λατρεύει τα ζυμαρικά και τους Queen ενώ αν περάσεις έξω από το στούντιο την ώρα που κάνει εκπομπή, θα την ακούσεις να τραγουδάει το “When the rain begins to fall” που είναι το αγαπημένο της τραγούδι!

Αν είχε μια ευχή για τον κόσμο, θα ήταν να μην υπάρχει φτώχεια!

Αν θέλεις να της φτιάξεις τη διάθεση, να την πας στο στέκι της στη Βαλαωρίτου (λογικά θα βρείτε και την Αναστασία εκεί) και να την κεράσεις ένα ποτό!

Μια επίσκεψη σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό για να δει πως γίνονται οι εκπομπές ήταν η αρχή του έρωτά της με το ραδιόφωνο!

Αγαπάει τα ζώα και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη σκυλίτσα της ενώ αν θέλεις να τα πάτε καλά μην της πεις την ατάκα “Εγώ δεν έχω πρόβλημα!” (Απαπαπα!)


Παραγωγοί

0%