Μένουμε Σπίτι: Ο Chris Martin τραγουδάει Coldplay σε live στο Instagram!

Written by on 18/03/2020

Ο Chris Martin ήταν live στο Instagram του «Together, At Home» κατά τη διάρκεια του οποίου τραγούδησε κομμάτια των Coldplay και του David Bowie.

«Γεια σου, είμαι ο Chris. Είναι αυτά τα πράγματα ανοιχτό;». Έτσι ξεκίνησε χθες το live στο Instagram κατά τη διάρκεια του οποίου ο Chris Martin τραγούδησε κομμάτια των Coldplay και του David Bowie και απάντησε σε ερωτήσεις των fan. Είναι το πρώτο επεισόδιο του «Together, At Home», μιας Instagram Live σειράς στην οποία οι καλλιτέχνες τραγουδούν από το σπίτι τους, λόγω του κορονοϊού.

«Από την 11η Σεπτεμβρίου είχα να νιώσω αυτή την αίσθηση της κοινότητας», δήλωσε ο Martin για την πανδημία. Καθισμένος στο πιάνο, διάβαζε τα σχόλια των χρηστών και συγκέντρωσε τα αιτήματά τους, συμπεριλαμβανομένων του Yellow των Coldplay και του Life on Mars του David Bowie. Εντούτοις, σταμάτησε στο ρεφρέν, γιατί όπως είπε, αυτή τη στιγμή η φωνή το δεν μπορεί να φτάσει εκείνο το επίπεδο.

«Νιώθω σαν να είμαι στο Big Brother Vip», πρόσθεσε γελώντας. Υπήρχαν 50.000 άνθρωποι που παρακολουθούσαν. «Δεν μου ζήτησαν ποτέ να συμμετάσχω σε αυτά τα σόου».

Το «Together, At Home» είναι μια πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Global Citizen. Μαζί, οι δύο οργανισμοί ξεκίνησαν μια συλλογή κεφαλαίων που ονομάζεται Solidarity Response Fund. Σκοπός: να συγκεντρωθούν 675 εκατομμύρια δολάρια από τώρα μέχρι τον Απρίλιο για να βοηθήσουν όσους πολεμούν τον Covid-19.

Ο επόμενος καλλιτέχνης που θα συμμετάσχει στο «Together, At Home» θα είναι ο John Legend. «Έτσι μπορείτε επιτέλους να δείτε έναν πραγματικό πιανίστα που δεν χρειάζεται πυροτεχνήματα για να παίξει», αστειεύτηκε ο Martin.

Δείτε παρακάτω το video του Chris Martin για το «Together, At Home».

Πηγή: Hit Channel 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist