News

Νέος Διαγωνισμός VELVET CHRISTMAS STORE!

today22/11/2023 9

Φόντο
share close

Ο 96,8 VELVET φέρνει τα Χριστούγεννα μέσα στο κατάστημά σου!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό VELVET CHRISTMAS STORE και κέρδισε ΔΩΡΕΑΝ διαφήμιση!

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής, κι εμείς θα σου στείλουμε το link του CHRISTMAS VELVET RADIO, που θα παίζει τη χριστουγεννιάτικη μουσική του 96,8 VELVET  ΧΩΡΙΣ διαφημίσεις και διακοπές!

Πέντε ( 5 ) τυχεροί καταστηματάρχες θα κερδίσουν πακέτα διαφήμισης στον 96,8 VELVET!

Πάρε μέρος πατώντας εδώ!

 

 

Όροι Συμμετοχής 

 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «METROMEDIA Α.Ε.», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, όπως εκπροσωπείται νόμιμα, (στο εξής «η Διοργανώτρια Εταιρεία») λειτουργεί το Ραδιοφωνικό Σταθμό «96.8 VELVET» (στο εξής «ο Ραδιοφωνικός Σταθμός») και οργανώνει το Διαγωνισμό με τίτλο «96.8 VelvetChristmasStore» (στο εξής «ο Διαγωνισμός»), σύμφωνα με τους ακόλουθους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις:
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό. Με την επιφύλαξη όσων ορίζονται στον όρο 3 κατωτέρω, δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και στο νομό Θεσσαλονίκης. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την ταυτοποίηση των στοιχείων συμμετεχόντων προκειμένου να διακριβώσει το δικαίωμα συμμετοχής τους και απόδοσης του Επάθλου.
 3. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) Οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας Εταιρείας και (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τα ανωτέρω υπό (α) πρόσωπα και (γ) όσοι δεν διαμένουν στο νομό Θεσσαλονίκης.
 4. Διάρκεια του Διαγωνισμού. Οι συμμετοχές στο Διαγωνισμό με τη διαδικασία που περιγράφεται κατωτέρω θα γίνονται δεκτές από την Τετάρτη22.11.2023 μέχρι και Τετάρτη 06.12.2023. Οι τελικές συμμετοχές θα επικαιροποιηθούν από την έλεγχο που θα διενεργηθεί κατά το χρονικό διάστημα 11-31/12/2023.
 5. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

5.1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό γίνεται με τη συμπλήρωση της ειδικής φόρμας στοιχείων είτε ατομικά από κάθε διαγωνιζόμενο είτε από την ομάδα του 96.8 Velvet που θα απευθυνθεί δια ζώσης στα κατά τόπους καταστήματα/ επιχειρήσεις.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι έγκυρη η συμμετοχή είναι η αναπαραγωγή της μουσικής του 96.8 Velvet στο κατάστημα/ επιχείρηση μέσα από το ειδικό Link που θα υπάρχει στην ιστοσελίδα του ραδιοφώνου (το link θα αναπαράγει μόνο χριστουγεννιάτικα τραγούδια χωρίς διαφημίσεις και χωρίς ζωντανές εκπομπές) για το χρονικό διάστημα έως 31/12. https://velvet968.gr/velvet-xmas-player/

Κάθε κατάστημα  που υπάγεται σε αλυσίδα καταστημάτων λαμβάνει μέρος ως μεμονωμένοκατάστημα κι όχι ως ολόκληρη  αλυσίδα.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε 2 φάσεις.

Στην πρώτη φάση που θα διαρκέσει από 22/11 – 6/12 θα γίνει η συλλογή των συμμετοχών.

Στη δεύτερη φάση που θα διαρκέσει από 11/12-31/12 θα πραγματοποιηθεί έλεγχος από την ομάδα του 96.8 Velvetσε μη προκαθορισμένο χρόνο για να διαπιστωθεί ποια από τα καταστήματα/ επιχειρήσεις όντως αναπαράγουν τη μουσική του 96.8 Velvet μέσα από το ειδικό link.

*Σε περίπτωση που κάποιος εκ των διαγωνιζομένων δεν έχει τη μουσική του 96.8 Velvet στο κατάστημά/ επιχείρησή του σε ικανοποιητική ένταση, ώστε να γίνεται αντιληπτή από όποιον εισέρχεται στο κατάστημα (κι άρα κι από την ομάδα ελέγχου του 96.8 Velvet)  θα αποκλείεται αυτομάτως από τον διαγωνισμό.

5.2. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Συμμετοχής από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι είναι αναρτημένοι και διαρκώς ενημερωμένοι κατά τη διάρκεια του παρόντος Διαγωνισμού στο δικτυακό τόπο της Διοργανώτριας Εταιρείας.

5.3. Τα αρχεία τα οποία τηρεί η Διοργανώτρια Εταιρεία με τα ανωτέρω στοιχεία των συμμετεχόντων θα συνιστούν πλήρη απόδειξη αναφορικά με τη λήψη οποιασδήποτε συμμετοχής στο Διαγωνισμό από το σύστημα του Σταθμού και την εγκυρότητα της συμμετοχής αυτής, σύμφωνα με τον όρο 7 κατωτέρω.

 1. Έπαθλο.

Τέσσερις (4) επιχειρήσεις  θα κερδίσουν  100 μεταδόσεις μηνύματος 25’’κι ένας (1)  μεγάλος νικητής θα κερδίσει 150 μεταδόσεις και 30 ζωντανές αναφορές!

Τα διαφημιστικά μηνύματα θα γίνουν παραγωγή από τον 96.8 Velvet (κείμενα, εκφώνηση, μοντάζ)

Κάθε κατάστημα  που υπάγεται σε αλυσίδα καταστημάτων θα διαφημιστεί ως μεμονωμένο κατάστημα κι όχι ως ολόκληρη  αλυσίδα.

*Οι διαφημιστικές ενέργειες αυτές θα πρέπει να παίξουν αποκλειστικά για το χρονικό διάστημα έως και τις 29/2/24

 1. Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού.

Οι τυχεροί ακροατές θα προκύψουν κατόπιν τυχαίας κλήρωσης (random) την Τετάρτη03.01.2024 από την εκπομπή του 96.8 Velvet «Πρωινό Velvet» και θα ανακοινωθούν στον αέρα.

 1. Ενημέρωση για την ανάδειξη του νικητή. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών στον αέρα, στην ιστοσελίδα του Σταθμού www.velvet968.grείτε στη σελίδα του στο Facebook.
 2. Πληροφορίες. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο: 2310.231968, από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων αργιών) και από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ.
 3. Προσωπικά Δεδομένα/Αποποίηση Ευθύνης.

10.1. Υπεύθυνος επεξεργασίας σε σχέση με τον διαγωνισμό είναι η διοργανώτρια εταιρία, ήτοι η εταιρεία με την επωνυμία «METROMEDIA»», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, Κωνσταντινοπολίτικα, 55534, Θεσσαλονίκη, email:[email protected] , 2310 232908. Η Διοργανώτρια Εταιρεία ενημερώνει ότι η ίδια ή/ και τρίτοι ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της θα επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, που θα συλλέξουν από τους ίδιους σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στον όρο 5 ανωτέρω, με σκοπό την ανάδειξη και δημοσίευση του νικητή και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών αναφορικά με την απόδοση του Επάθλου σε αυτόν. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό, ήτοι τα στοιχεία ταυτότητας, η εικόνα του προσώπου και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, είναι απαραίτητα για την επεξεργασία που πραγματοποιείται για τους σκοπούς του Διαγωνισμού. Η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων αυτών είναι η συγκατάθεση που παρέχουν τα υποκείμενα των δεδομένων, δηλ. των συμμετεχόντων, με τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό. Μετά την ολοκλήρωση πραγματοποίησης του Επάθλου οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικά ή μη, των συμμετεχόντων και του νικητή θα καταστρέφονται, εκτός αν άλλως επιτρέπεται η επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα δημοσίευσης της τηλεφωνικής κλήσης του νικητή, καθώς και φωτογραφίας του νικητή στην ιστοσελίδα και στα socialmediaτης.

10.2. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων δε θα διαβιβασθούν σε τρίτους, πέραν από τυχόν πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της Διοργανώτριας Εταιρείας, ενδέχεται να εμπλακούν στην ανάδειξη του νικητή του Διαγωνισμού και στην απόδοση του Επάθλου. Σε περίπτωση απευθείας γνωστοποίησης από τον συμμετέχοντα σε τρίτους προσωπικών δεδομένων του, η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με τη χρήση από τους εν λόγω τρίτους των προσωπικών δεδομένων που ο συμμετέχων αποκάλυψε σε αυτούς. Για το λόγο αυτό, ανήκει στην ατομική ευθύνη κάθε συμμετέχοντα να μελετά προσωπικά τους σχετικούς όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων, προτού γνωστοποιήσει προσωπικά δεδομένα του σε τρίτους μέσω του διαδικτύου.

10.3 Το υποκείμενο των δεδομένων έχει, σύμφωνα με τον Κανονισμό 2016/679, το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής του (άρθρο 7 παρ. 3), το δικαίωμα υποβολής αιτήματος στον υπεύθυνο επεξεργασίας για πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που το αφορούν (άρθρο 15), το δικαίωμα διόρθωσης των δεδομένων (άρθρο 16), το δικαίωμα διαγραφής τους (άρθρο 17) ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων αυτών (άρθρο 18), το δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία (άρθρο 21), καθώς και το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων (άρθρο 20). Τα δικαιώματα αυτά ασκούνται είτε με την αποστολή επιστολής στην ως άνω διεύθυνση, είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου: [email protected] Το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να προσφύγει στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για ζητήματα που αφορούν την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της (www.dpa.gr → Τα δικαιώματά μου → Υποβολή καταγγελίας), όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες.

10.4. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται έξω από τη σφαίρα ελέγχου της (όπως ενδεικτικά αλλά μη περιοριστικά – λόγοι ανωτέρας βίας, τεχνικά προβλήματα, μη κάλυψη δικτύου, υπερφόρτωση δικτύου, διακοπή σύνδεσης με το δίκτυο, μη αποστολή ή αποδοχή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου, μη σωστός τρόπος συμμετοχής) ή έξω από τη σφαίρα ελέγχου κάθε τρίτου που θα μεταφέρει τα δεδομένα, α) καθυστερήσει ή αποτύχει η αποστολή ή/και η λήψη των στοιχείων συμμετοχής στο διαγωνισμό στους χρήστες, για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, β) τα διατηρούμενα αρχεία (βάση δεδομένων με καταχωρημένους συμμετέχοντες) καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς.

 1. Ανάκληση Προκήρυξης– Τροποποίηση Όρων.Η Διοργανώτρια Εταιρεία δικαιούται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού), ενημερώνοντας σχετικά μέσω της ιστοσελίδας της με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να ματαιώσει το Διαγωνισμό οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο κατά τη διακριτική της ευχέρεια. Στην περίπτωση αυτή η Διοργανώτρια Εταιρεία θα ανακοινώσει την ακύρωση/ματαίωση του Διαγωνισμού με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο και μέσο.
 2. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία. Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.
 3. Αποδοχή των όρων.

13.1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

13.2. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό διέπεται από τους παρόντες όρους, οι οποίοι εφαρμόζονται επί του συνόλου των συμμετεχόντων εξυπακουόμενης της γνώσης και πλήρους και ανεπιφύλακτου αποδοχής των παρόντων όρων, των οποίων το πρωτότυπο βρίσκεται στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας στο Νομικό τμήμα.

Συντάχθηκε από: Γιώργος Βεληντσιάης

Προηγούμενο Άρθρο

News

Νέo Music Video | Brenda Lee – Rockin’ Around The Christmas Tree

Η εισαχθείσα στα Rock and Roll και Country Music Hall of Fame, Brenda Lee, γιορτάζει το πασίγνωστο τραγούδι της, “Rockin’ Around The Christmas Tree”, στην 65η επέτειό του με ένα νέο music video. Γραμμένο από τον Johnny Marks, ο οποίος έγραψε πολλά πρότυπα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, το “Rockin’ Around The Christmas Tree” κυκλοφόρησε όταν η Lee ήταν μόλις 13 ετών. Πέρυσι, το τραγούδι ήταν το δεύτερο χριστουγεννιάτικο τραγούδι με τα περισσότερα streams, φτάνοντας τα […]

today21/11/2023

0%