Ο Bono έγραψε ένα τραγούδι για την πανδημία!

Written by on 20/03/2020

Στην απομόνωση και το φόβο εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού αναφέρεται το τραγούδι που έγραψε ο Bono.

Ο Bono των U2 έγραψε ένα τραγούδι εμπνευσμένο από τους Ιταλούς που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο τραγουδιστής του θρυλικού ροκ συγκροτήματος ανέβασε το τραγούδι με τίτλο «Let Your Love Be Known» στο λογαριασμό των U2 στο Instagram.

«Για τους Ιταλούς που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης, για τους Ιρλανδούς, για τον καθένα που αυτή την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου βρίσκεται σε δύσκολη θέση και εξακολουθεί να τραγουδάει», έγραψε στη λεζάντα.

«Για τους γιατρούς, τους νοσοκόμους, τους φροντιστές στην πρώτη γραμμή, για εσάς τραγουδάμε», πρόσθεσε.

Προφανώς από το σπίτι του στο Δουβλίνο, ο Bono αναφέρει ότι έγραψε τo «Let Your Love Be Known» μία ώρα πριν το αναρτήσει στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Bono ερμηνεύει το κομμάτι σόλο στο πιάνο. Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής περπατά σε ένα έρημο Δουβλίνο και μιλούν για απομόνωση και φόβο εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Εμπνευσμένο επίσης από τα βίντεο των Ιταλών που βρίσκονται σε καραντίνα και τραγουδούν ο ένας στον άλλο από τα μπαλκόνια τους, το τραγούδι αναφέρει: «Δεν μπορείτε να αγγίξετε, αλλά μπορείτε να τραγουδήσετε στις ταράτσες / να τραγουδήσετε από το τηλέφωνο / να τραγουδήσετε και να μου υποσχεθείτε ότι δεν θα σταματήσετε / τραγουδήστε και δεν θα είστε ποτέ μόνοι».

Ο Bono εμπνεύστηκε «Let Your Love Be Known» με αφορμή τη Γιορτή του Αγίου Πατρικίου (17 Μαρτίου), της οποίας οι εκδηλώσεις ακυρώθηκαν στην Ιρλανδία λόγω των οδηγιών για κοινωνική απομόνωση που τέθηκαν σε ισχύ σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: Hit Channel
Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist