Ο Brian May αποκαλύπτει ότι οι Queen ετοιμάζουν νέα μουσική

Written by on 13/04/2021

«Eίμαστε στο στούντιο και δοκιμάζουμε πράγματα».

Ο Brian May αποκάλυψε ότι οι Queen βρίσκονται στο στούντιο και προετοιμάζουν νέα μουσική, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι καλό από τις ηχογραφήσεις.

Τα εναπομείναντα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος, Brian May και Roger Taylor, συνοδεύονται στις ζωντανές εμφανίσεις τους από τον Adam Lambert εδώ μια δεκαετία, από το 2011, ωστόσο δεν έχουν κυκλοφορήσει μαζί του κάποιο πρωτότυπο τραγούδι.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο νέο τεύχος του περιοδικού «Guitar Player», ο Brian May είπε ότι δοκιμάζουν κάποια πράγματα μαζί με τον Adam Lambert, αλλά τόνισε ότι τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους δεν συμβαδίζουν με τα σχέδιά τους.

Όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα δημιουργίας ενός νέου δίσκου από τους Queen, ο 73χρονος κιθαρίστας απάντησε: «Πάντα λέω “δεν ξέρω”. Θα έπρεπε να είναι μια πολύ αυθόρμητη στιγμή».

«Στην πραγματικότητα, ο Adam, ο Roger κι εγώ είμαστε στο στούντιο και δοκιμάζουμε πράγματα, μόνο και μόνο επειδή προέκυψαν. Αλλά μέχρι αυτό το σημείο δεν έχουμε νιώσει ότι κάτι από αυτά που έχουμε δημιουργήσουμε μας κάνει κλικ με τον σωστό τρόπο», συνέχισε.

«Άρα δεν είναι ότι είμαστε αρνητικοί στην ιδέα, απλά δεν έχει συμβεί ακόμα», διευκρίνισε.

Ο Brian May παραδέχτηκε ακόμη ότι η πανδημία του κορονοϊού έχει κάνει πολύ δύσκολη τη σκέψη δημιουργίας ενός νέου δίσκου.

«Και για να είμαι ειλικρινής, η ζωή έχει πλέον πάρει μια τροπή όπου είναι πολύ δύσκολο να εξερευνήσεις μια τέτοια πιθανή επιλογή. Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν, αλλά δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν πολύ γρήγορα», ανέφερε.

Queen - 24 July 1970

Πηγή: Hit Channel


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist