Ο Ed Sheeran επισκέφτηκε τον Πρίγκιπα Harry!

Written by on 14/10/2019

Για την ψυχική υγεία συζήτησαν ο Ed Sheeran και ο Πρίγκιπα Harry, στέλνοντας μηνύματα δύναμης σε όσους χρειάζονται βοήθεια.

Ο Ed Sheeran συνάντησε τον Πρίγκιπα Harry με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.

Ο διάσημος καλλιτέχνης και το μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δημιούργησαν ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Το βίντεο ξεκινά με τον Ed Sheeran να περιποιείται τη γενειάδα του και να ενημερώνει το κοινό ότι ο Πρίγκιπας Harry βολιδοσκόπησε την πρόθεσή του να συμμετέχει στο εγχείρημα.

«Τον θαύμαζα από απόσταση, οπότε μαντεύω ότι θα σας δω εκεί», λέει ο τραγουδιστής – δημιουργός.

Στη συνέχεια βλέπουμε τον Ed Sheeran να επισκέπτεται τον Πρίγκιπα Harry και να συζητάει μαζί του για την ψυχική υγεία, χωρίς να λείπουν οι χιουμοριστικές αναφορές στα κοινά φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά των δύο ανδρών.

«Σε αυτήν την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας απλώστε το χέρι σας σε φίλους και ξένους, ενδιαφερθείτε για όσους υποφέρουν σιωπηλά. Είμαστε μαζί σε όλο αυτό», λέει ο Πρίγκιπας Harry.

Στη λεζάντα του βίντεο παρατίθεται μία σειρά οργανισμών που είναι αφοσιωμένοι στην ψυχική υγεία και ένα μήνυμα.

«Τόσο ο Prince Harry όσο και ο Ed Sheeran θέλουν να βεβαιωθούν ότι προσέχετε τον εαυτό σας, τους φίλους σας και όσους είναι γύρω σας, όχι μόνο σήμερα αλλά κάθε ημέρα», αναφέρεται.

«Δεν υπάρχει λόγος να υποφέρετε σιωπηλά, μοιραστείτε πώς νιώθετε, ρωτήστε κάποιον πώς είναι και ακούστε την απάντηση. Να είστε πρόθυμοι να ζητήσετε βοήθεια όταν τη χρειαστείτε και να ξέρετε πως είμαστε όλοι μαζί σε αυτό», συνεχίζει το μήνυμα.

Πηγή :hit-channel

https://www.instagram.com/sussexroyal/channel/?utm_source=ig_embed 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist