News

Ο Γάμος της Χρονιάς από τον 96.8 Velvet!

today14/03/2023 17

Φόντο
share close

Ο 96.8 Velvet σου κάνει δώρο τον γάμο σου με όλα τα έξοδα πληρωμένα αξίας 20.000€!!

 Αν κι εσένα το φετινό σου όνειρο είναι ένας ονειρεμένος γάμος, τότε ήρθε η ώρα να λάβεις μέρος στον μόνο  ραδιοφωνικό διαγωνισμό που σου κάνει δώρο έναν ολοκληρωμένο γάμο!

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις προσεκτικά τους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού να συμπληρώσεις την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις εδώ και φυσικά να ακούς καθημερινά 96.8 Velvet για περισσότερες λεπτομέρειες του διαγωνισμού!

 

Link για φόρμα συμμετοχής:

https://forms.gle/xnLGu6dwNFTPF7vT6

 

 

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ:

 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού.

ΗΕταιρεία με την επωνυμία «ΜΕΛΩΔΙΚΟΣ ΜΟΝ ΕΠΕ.», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, όπως εκπροσωπείται νόμιμα, (στο εξής «η Διοργανώτρια Εταιρεία») λειτουργεί το Ραδιοφωνικό Σταθμό «Velvet96.8» (στο εξής «ο Ραδιοφωνικός Σταθμός») και οργανώνει το Διαγωνισμό με τίτλο «Ο Γάμος της Χρονιάς» (στο εξής «ο Διαγωνισμός»), σύμφωνα με τους ακόλουθους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις:

 1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Με την επιφύλαξη όσων ορίζονται στον όρο 3 κατωτέρω, δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και στο νομό Θεσσαλονίκης. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την ταυτοποίηση των στοιχείων συμμετεχόντων προκειμένου να διακριβώσει το δικαίωμα συμμετοχής τους και απόδοσης του Επάθλου.

 1. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων.

Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) Οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας Εταιρείας και (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τα ανωτέρω υπό (α) πρόσωπακαι (γ) όσοι δε διαμένουν στο νομό Θεσσαλονίκης.

 1. Διάρκεια του Διαγωνισμού.

Οι συμμετοχές στο Διαγωνισμό με τη διαδικασία που περιγράφεται κατωτέρω θα γίνονται δεκτές από την Δευτέρα 13.03.2023 μέχρι και την Παρασκευή 24.03.2023. Ως συνολική διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 13.03.2023 έως 07.04.2023.

 1. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

5.1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό γίνεται ως εξής:

Για να συμμετέχουν στον διαγωνισμό οι ακροατές θα πρέπει να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής που θα βρουν στο Site του 96.8 Velvet (www.velvet968.gr). Από τις συμμετοχές θα προκύψουν μέσω κλήρωσης (random) 10 τυχερά ζευγάρια, τα οποία θα μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας από το κοινό μέσα από στην ειδική πλατφόρμα που θα κατασκευαστεί για αυτή τη διαδικασία στην ιστοσελίδα του 96.8 Velvet. Από τα 10 αυτά ζευγάρια τα 3 με την υψηλότερη βαθμολογία θα περάσουν στο τελικό στάδιο του Διαγωνισμού κατά το οποίο θα προσέρχονται στα στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού και σε κάθε ένα άτομο  μεμονωμένα θα γίνονται ερωτήσεις για το ταίρι τους. Για κάθε σωστή απάντηση θα συλλέγονται βαθμοί. Το ζευγάρι με τη υψηλότερη βαθμολογία θα είναι και αυτό που τελικά θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο στον Διαγωνισμό.

5.2. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Συμμετοχής από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι είναι αναρτημένοι και διαρκώς ενημερωμένοι κατά τη διάρκεια του παρόντος Διαγωνισμού στο δικτυακό τόπο της Διοργανώτριας Εταιρείας. Η αποστολή του μηνύματος με τα στοιχεία στη φόρμα συμμετοχής συνιστά δήλωση συμμετοχής στο Διαγωνισμό και πλήρη αποδοχή των όρων του Διαγωνισμού.H συμμετοχή στο διαγωνισμό, επίσης, προϋποθέτει την αποδοχή της βιντεοσκόπησης της συμμετοχής των διαγωνιζομένων, την προβολή τους στα socialmedia και στην ιστοσελίδα του σταθμού με ειδική επισήμανση του λογαριασμού τους (tag) και την αναδημοσίευση από τους συμμετέχοντες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

5.3. Ο διαγωνισμός προϋποθέτει τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων στο τελευταίο από τα στάδια του διαγωνισμού μετά την επιλογή τους.

 

5.4. Τα αρχεία τα οποία τηρεί η Διοργανώτρια Εταιρεία με τα ανωτέρω στοιχεία των συμμετεχόντων θα συνιστούν πλήρη απόδειξη αναφορικά με τη λήψη οποιασδήποτε συμμετοχής στο Διαγωνισμό από το σύστημα του Σταθμού και την εγκυρότητα της συμμετοχής αυτής, σύμφωνα με τον όρο 7 κατωτέρω.

 

 1. Έπαθλο.

Το ζευγάρι που θα αναδειχθεί ως νικητήριο από την όλη διαδικασία του διαγωνισμού κερδίζει ένα πλήρες πακέτο γάμου με όλα τα έξοδα πληρωμένα για να πραγματοποιηθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023.

 

Το πακέτο γάμου περιλαμβάνει:

 1. Νυφικό φόρεμα νύφης, πέπλο και κουάφ από τον Οίκο Νυφικών «Ευγενία»Καραολή και Δημητρίου 70 στον Εύοσμο για αγορά είτε για ενοικίαση
 2. Πλήρης ένδυση για τον γαμπρό που περιλαμβάνει κοστούμι smoking, πουκάμισο και αξεσουάρ ( Μανικετόκουμπα μανικιού και εμπρόσθια, αξεσουάρ λαιμού, ζωνάρι, μανταλάκι τσέπης) από το κατάστημα ContiUomo,Τσιμισκή 115 για αγορά κοστουμιού
 3. Στολισμό από το κατάστημα «Η ώρα η καλή», Φιλελλήνων 11, που περιλαμβάνει:
  • 2 λαμπάδες στολισμένες
  • νυφική ανθοδέσμη
  • στολισμό αυτοκινήτου
  • εξωτερικό στολισμό εκκλησίας
  • τραπέζι διακόσμησης υποδοχής με κεράσματα για τους καλεσμένους
  • 200 τεμάχια μπομπονιέρες
  • 80 τεμάχια προσκλητήρια
  • σετ κουμπάρου
  • στέφανα
  • ευχολόγιο

 

 1. Πλήρης φωτογραφική και βιντεογραφική κάλυψη από την εταιρεία « ArtOfImage», Λ. Παπανικολάου 77, που περιλαμβάνει:
  • 2 συνεργεία (ένα στο σπίτι του γαμπρούκι ένα στο σπίτι της νύφης)
  • Drone την ημέρα του γάμου.
  • 2 ώρες στο κέντρο δεξιώσεων
  • Nextday με φωτογράφο βίντεο και drone
  • 1 ξύλινο άλμπουμ με 25 φύλλα 30χ60 ανοιχτό
  • 100 φωτογραφίες εκτυπωμένες 13χ18 σε ένα ξύλινο κουτί
  • Ένα usbξύλινο 32 gb που μέσα θα έχει το βίντεο μαζί με το βίντεο κλιπ σε fullhd και τις φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση χωρίς logo

 

 1. Βέρες από το κοσμηματοπωλείο «KritsimisJewellery», Γρηγορίου Λαμπράκη 190
 2. Νυφικό μακιγιάζ και χτένισμα από την εταιρεία LMI, LondonMakeUpInstitute, Βαλαωρίτου και Βηλαρά 7, που περιλαμβάνει:
  • Νυφικό χτένισμα και δοκιμαστικό
  • Νυφικό μακιγιάζ και δομικαστικό
 3. Δεξίωση για έως 100 άτομα στο PolisConventionCenter, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης που περιλαμβάνει:
  • Cateringμε ποτά και φαγητό για 100 καλεσμένους
  • Dj set

 

 1. Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού.

Οι νικητές προκύπτουν εφόσον αρχικά συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής που θα βρουν στο siteτου 96.8 Velvet(www.velvet968.gr), περάσουν από την αρχική κλήρωση, αναδειχθούν μέσα στα 3 επικρατέστερα ζευγάρια που θα προκύψουν από την ψηφοφορία των ακροατών και τελικά έχουν την υψηλότερη βαθμολογία στο παιχνίδι γνώσεων κι ερωτήσεων για το ταίρι τους που θα τους γίνει από τη Διοργανώτρια Εταιρία.

Λεπτομέρειες για την απόδοση του Επάθλου στον νικητή θα δίδονται κατά την επικοινωνία του με τη Διοργανώτρια Εταιρεία.

 1. Ενημέρωση για την ανάδειξη του νικητή.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το όνομα του νικητή στον αέρα, στην ιστοσελίδα του Σταθμού www.velvet968.gr είτε στη σελίδα του στο Facebook καθώς και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε άλλα ηλεκτρονικά και παραδοσιακά της μέσα.

 1. Πληροφορίες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο: 2310231968, από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων αργιών) και από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ.

 1. Προσωπικά Δεδομένα/Αποποίηση Ευθύνης.

10.1. Υπεύθυνος επεξεργασίας σε σχέση με τον διαγωνισμό είναι η διοργανώτρια εταιρία, ήτοι η εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕΛΩΔΙΚΟΣ ΜΟΝ ΕΠΕ»», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, Κωνσταντινοπολίτικα, 55534, Θεσσαλονίκη, email:[email protected] , 2310 231968.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία ενημερώνει ότι η ίδια ή/ και τρίτοι ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της θα επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, που θα συλλέξουν από τους ίδιους σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στον όρο 5 ανωτέρω, με σκοπό την ανάδειξη και δημοσίευση του νικητή και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών αναφορικά με την απόδοση του Επάθλου σε αυτόν.

Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό, ήτοι τα στοιχεία ταυτότητας, η εικόνα του προσώπου και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, είναι απαραίτητα για την επεξεργασία που πραγματοποιείται για τους σκοπούς του Διαγωνισμού.

Η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων αυτών είναι η συγκατάθεση που παρέχουν τα υποκείμενα των δεδομένων, δηλ. των συμμετεχόντων, με τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό.

Μετά την ολοκλήρωση πραγματοποίησης του Επάθλου οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικά ή μη, των συμμετεχόντων και του νικητή θα καταστρέφονται, εκτός αν άλλως επιτρέπεται η επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

10.2. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων δε θα διαβιβασθούν σε τρίτους, πέραν από τυχόν πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της Διοργανώτριας Εταιρείας, ενδέχεται να εμπλακούν στην ανάδειξη του νικητή του Διαγωνισμού και στην απόδοση του Επάθλου.

Σε περίπτωση απευθείας γνωστοποίησης από τον συμμετέχοντα σε τρίτους προσωπικών δεδομένων του, η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με τη χρήση από τους εν λόγω τρίτους των προσωπικών δεδομένων που ο συμμετέχων αποκάλυψε σε αυτούς. Για το λόγο αυτό, ανήκει στην ατομική ευθύνη κάθε συμμετέχοντα να μελετά προσωπικά τους σχετικούς όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων, προτού γνωστοποιήσει προσωπικά δεδομένα του σε τρίτους μέσω του διαδικτύου.

10.3 Το υποκείμενο των δεδομένων έχει, σύμφωνα με τον Κανονισμό 2016/679, το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής του (άρθρο 7 παρ. 3), το δικαίωμα υποβολής αιτήματος στον υπεύθυνο επεξεργασίας για πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που το αφορούν (άρθρο 15), το δικαίωμα διόρθωσης των δεδομένων (άρθρο 16), το δικαίωμα διαγραφής τους (άρθρο 17) ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων αυτών (άρθρο 18), το δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία (άρθρο 21), καθώς και το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων (άρθρο 20). Τα δικαιώματα

αυτά ασκούνται είτε με την αποστολή επιστολής στην ως άνω διεύθυνση, είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου: [email protected]

Το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να προσφύγει στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για ζητήματα που αφορούν την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της (www.dpa.gr → Τα

δικαιώματά μου → Υποβολή καταγγελίας), όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες.

10.4. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται έξω από τη σφαίρα ελέγχου της (όπως ενδεικτικά αλλά μη περιοριστικά – λόγοι ανωτέρας βίας, τεχνικά προβλήματα, μη κάλυψη δικτύου, υπερφόρτωση δικτύου, διακοπή σύνδεσης με το δίκτυο, μη αποστολή ή αποδοχή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου, μη σωστός τρόπος συμμετοχής) ή έξω από τη σφαίρα ελέγχου κάθε τρίτου που θα μεταφέρει τα δεδομένα, α) καθυστερήσει ή αποτύχει η αποστολή ή/και η λήψη των στοιχείων συμμετοχής στο διαγωνισμό στους χρήστες, για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, β) τα διατηρούμενα αρχεία (βάση δεδομένων με καταχωρημένους συμμετέχοντες) καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς.

 1. Ανάκληση Προκήρυξης– Τροποποίηση Όρων.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία δικαιούται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού), ενημερώνοντας σχετικά μέσω της ιστοσελίδας της με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να ματαιώσει το Διαγωνισμό οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο κατά τη διακριτική της ευχέρεια. Στην περίπτωση αυτή η Διοργανώτρια Εταιρεία θα ανακοινώσει την ακύρωση/ματαίωση του Διαγωνισμού με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο και μέσο.

 1. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία.

Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

 1. Αποδοχή των όρων.

13.1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

13.2. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό διέπεται από τους παρόντες όρους, οι οποίοι εφαρμόζονται επί του συνόλου των συμμετεχόντων εξυπακουόμενης της γνώσης και πλήρους και ανεπιφύλακτου αποδοχής των παρόντων όρων, των οποίων το πρωτότυπο βρίσκεται στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας στο Νομικό τμήμα.

 

 

Συντάχθηκε από: Γιώργος Βεληντσιάης

Προηγούμενο Άρθρο

News

Όσκαρ 2023: Όλοι οι νικητές των βραβείων

Όλοι οι νικητές των Βραβείων Όσκαρ 2023. Η τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ 2023 πραγματοποιείται στο Dolby Theatre του Χόλυγουντ την Κυριακή 12 Μαρτίου σε τοπική ώρα. Ο Jimmy Kimmel επιστρέφει ως οικοδεσπότης των Όσκαρ για τρίτη χρονιά, αφού προηγουμένως είχε παρουσιάσει τα βραβεία το 2017 και το 2018. Τις περισσότερες υποψηφιότητες – 11 συνολικά – έχει λάβει η ταινία «Everything Everywhere All at Once». Για το βραβείο της Καλύτερης Ταινίας […]

today13/03/2023

0%