Ο Jack Savoretti κυκλοφορεί τραγούδι σε ένδειξη αλληλεγγύης στον ιταλικό λαό!

Written by on 06/04/2020

Το «Andrà Tutto Bene» μεταφέρει ένα αισιόδοξο μήνυμα.

Ο Jack Savoretti κυκλοφορεί το πρώτο τραγούδι του με ιταλικούς στίχους ως ένδειξη αλληλεγγύης στον ιταλικό λαό που πλήττεται από τον κορονοϊό.

Ο καλλιτέχνης έγραψε το «Andrà Tutto Bene» (Όλα Θα Πάνε Καλά) σε συνεργασία με τους θαυμαστές του από την Ιταλία κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης στο Instagram και μετά το ηχογράφησε στο προσωπικό στούντιό του στο σπίτι του.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του τραγουδιού θα παραχωρηθούν στο νοσοκομείο SanMartino Di Genova, μία από τις πιο υγειονομικές μονάδες στη βόρεια Ιταλία που δίνει τη σκληρότερη μάχη κατά του κορονοϊού.

Την παραγωγή του «Andrà Tutto Bene» έκανε ο Cam Blackwood (George Ezra, London Grammar, Florence and the Machine) και τη μίξη ανέλαβε ο Daniel Moyler (Bjork, FKA Twigs, Sampha).

«Η ανταπόκριση της Ιταλίας σε αυτό το γεγονός που συμβαίνει πρώτη φορά στη γενιάς έχει ανοίξει το δρόμο στον κόσμο να επιδείξει ενότητα και ομορφιά σε κάθε περίσταση», λέει ο Jack Savoretti, του οποίου ο πατέρας είναι Ιταλός.

«Ήταν πραγματικά τιμή μου να γράψω αυτό το κομμάτι με τους Ιταλούς φίλους μου. Ήταν απίστευτη εμπειρία που προσκλήθηκα στις ζωές τους για εκείνη τη στιγμή και που άκουσα τις προσωπικές εμπειρίες τους να εκφράζονται μέσα από την ποίηση και το τραγούδι», συμπληρώνει.

Ο Jack Savoretti επρόκειτο να εμφανιστεί στην Αθήνα στα τέλη Μαρτίου, όμως η συναυλία του αναβλήθηκε στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού.  Τελικά ο καλλιτέχνης θα τραγουδήσει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020.

Πηγή: Hit Channel

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


96,8Velvet

Current track

Title

Artist