Ο Mick Jagger γράφει νέα μουσική για τους The Rolling Stones

Written by on 25/04/2018

Καινούριο υλικό ετοιμάζει ο Mick Jagger, σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τον τελευταίο δίσκο των Rolling Stones.

Ο Mick Jagger γράφει νέα μουσική για τους The Rolling Stones.

Το κορυφαίο συγκρότημα, που σήμερα απαρτίζεται από τους 74χρονους Mick Jagger και Keith Richards, τον 76χρονο Charlie Watts και τον 70χρονο Ronnie Wood, εξακολουθεί να περιοδεύει παρά το γεγονός ότι η ηλικία και των τεσσάρων μαζί ανέρχεται στα… 294 έτη.

Επιπλέον, ο κεντρικός τραγουδιστής των γερόλυκων της ροκ αφήνει υπόνοιες ότι ίσως υπάρχει ένα νέο άλμπουμ που προετοιμάζεται.

Όπως δήλωσε στον ιρλανδικό «Independent»: «Γράφω αυτή τη στιγμή… Απλά γράφω. Είναι κυρίως για τους Stones αυτή τη στιγμή. Απλά γράφω. Δε σκέφτομαι πραγματικά αυτά που έχω γράψει. Απλώς συνεχίζω χωρίς σταματημό, πραγματικά.»

Οι Rolling Stones κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους το 1964, το οποίο έφερε ως τίτλο το όνομά τους και διαθέτουν συνολικά 25 δισκογραφικές δουλειές στη φαρέτρα τους. Τελευταία κυκλοφορία τους ήταν το «Blue & Lonesome» στα τέλη του 2016, με διασκευές κλασικών μπλουζ τραγουδιών.

Παρά το γεγονός ότι πρέπει να τραγουδά τις επιτυχίες του συγκροτήματος ξανά και ξανά επάνω στη σκηνή, ο Mick Jagger επιμένει: «Δεν κοιτάω πίσω. Κοιτάζω πίσω μόνο όταν θέλουμε να παίξουμε ένα τραγούδι από αυτά τα άλμπουμ και πριν το κάνουμε πρόβα, ίσως το παίξουμε από τον ίδιο το δίσκο.»

Η επιτυχία «Brown Sugar» των Rolling Stones από το 1971 υποβάλλεται συνεχώς σε ανάλυση σχετικά με το τι εννοούσε ο Jagger όταν έγραφε το τραγούδι.

Όταν κλήθηκε να επιβεβαιώσει αν υπάρχει νόημα ή όχι, ο Βρετανός καλλιτέχνη σχολίασε: «Ω, δεν ξέρω, δεν ξέρω! Πραγματικά δεν ξέρω. Ήμουν στην Αυστραλία όταν έγραψα αυτό το τραγούδι. Οπότε μπορείς να το βάλεις στην κορυφή, στη μέση του απολύτως πουθενά. Έτσι δεν ξέρω πραγματικά τι συνέβαινε μέσα από το μυαλό μου.»

«Δεν ξέρω τι συνέβαινε στο κεφάλι μου. Ήταν τα συναισθήματα και οι σκέψεις της ημέρας. Απλά το αφήνεις να τρέξει. Όλα αυτά τα τραγούδια έγιναν πολύ βιαστικά και βιαστικά ηχογραφήθηκαν και ούτω καθεξής. Αντανακλούσαν την εποχή.»

Το προηγούμενο καλοκαίρι, ο Mick Jagger πραγματοποίησε εκκωφαντική επάνοδο ως σόλο καλλιτέχνης με την κυκλοφορία δύο ολοκαίνουριων τραγουδιών.

Πηγή:www.hit-channel.com

Tagged as

Current track

Title

Artist