Ο Mick Jagger σταμάτησε να γράφει την αυτοβιογραφία του επειδή ήταν «βαρετή και ενοχλητική»

Written by on 20/04/2021

«Δεν υπήρχαν πολλά καλά», παραδέχεται ο Mick Jagger για την απόπειρα γράψει την αυτοβιογραφία του.

Μην περιμένετε να διαβάσετε σύντομα την αυτοβιογραφία του Mick Jagger. Ο τραγουδιστής των Rolling Stones λέει ότι η διαδικασία καταγραφής της ιστορίας της ζωής του ήταν «βαρετή και ενοχλητική».

Ο 77χρονος καλλιτέχνης είπε στον Matt Everitt του BBC 6 Music News όταν ρωτήθηκε αν έχει περάσει την καραντίνα γράφοντας την αυτοβιογραφία του: «Νομίζω ότι την ξεκίνησα δεκαετία του ‘80 και μου πρόσφεραν πολλά χρήματα, τα χρήματα ήταν το σαγηνευτικό κομμάτι! Έτσι, όταν την άρχισα, πραγματικά δεν το απολάμβανα… να ξαναζώ τη ζωή μου σε βάρος της ζωής στο τώρα».

«Αν θέλεις να γράψεις μια αυτοβιογραφία, αυτή δεν είναι μια διαδικασία που μπορείς να κάνεις μόνο σε μια εβδομάδα, σου προκαλεί μεγάλη ψυχική εξάντληση. Ζεις ξανά πολλά συναισθήματα, ζεις ξανά φιλίες, ζεις ξανά σκαμπανεβάσματα», εξήγησε.

Ο Mick Jagger παραδέχτηκε ότι η αποτύπωση αυτών των σκαμπανεβασμάτων στο χαρτί «δεν ήταν ό,τι πιο ευχάριστο, για να είμαι ειλικρινής».

«Όλα ήταν απλώς βαρετά και ενοχλητικά και πραγματικά δεν υπήρχαν πολλά καλά», πρόσθεσε.

Παρόλο που ένας εκδότης ισχυρίστηκε ότι διάβασε το 2017 ένα αντίγραφο του ημιτελούς χειρόγραφου της αυτοβιογραφίας, αποκαλώντας το «ένα μικρό αριστούργημα», ο Mick Jagger έχει δηλώσει ότι όποιος θέλει να διαβάσει για τη ζωή του, θα πρέπει «να το αναζητήσει στη Wikipedia».

Ερωτηθείς αν σκοπεύει να αρχίσει να γράφει ξανά την αυτοβιογραφία του, ο Mick Jagger ανέφερε: «Όχι σύντομα».

Mick Jagger - Hit Channel

Πηγή: Hit Channel


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist