News

Ο Ozzy Osbourne επιλέγει την πιο αγαπημένη δεκαετία του

today22/02/2024

Φόντο
share close

Ποια δεκαετία προτιμά ο Ozzy Osbourne; Τα ’70s, τα ’80s ή τα ’90s;

Ο Ozzy Osbourne αποκάλυψε ποια είναι η πιο αγαπημένη δεκαετία του.

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου του podcast «The Osbournes», η οικογένεια του Ozzy επικεντρώθηκε κυρίως στις διαφορές μεταξύ των διαφορετικών γενεών στον κόσμο.

Στη μέση του podcast, η Kelly Osbourne ρώτησε τους γονείς της ποια ήταν η δική τους αγαπημένη δεκαετία.

Διαφήμιση

«Η γενιά του ’80. Υπήρχε πολλή μουσική τη δεκαετία του ’80», απάντησε ο Ozzy Osbourne χωρίς δισταγμό.

«Η δεκαετία του ’70 ήταν επίσης εντάξει, αλλά αν έπρεπε να επιλέξω την καλύτερη δεκαετία, θα έλεγα τη δεκαετία του ’80. Τη δεκαετία του ’80 άρχισα να ξεχωρίζω μόνος μου. Πέρασα τόσο καλά με εμένα και τη μαμά», συνέχισε.

Η Sharon Osbourne, ωστόσο, σημείωσε ότι προτιμούσε τη δεκαετία του ’70.

«Νομίζω ότι η δεκαετία του ’70 ήταν τόσο υπέροχη γιατί τα πράγματα άλλαζαν τόσο γρήγορα. Τα πάντα άλλαζαν», σχολίασε.

Ο Ozzy Osbourne θυμήθηκε ότι σκεφτόταν εκείνη την εποχή ότι «αυτό θα διαρκέσει για πάντα», όμως ένιωσε ότι υπήρξε μία απότομη αλλαγή όταν ήρθε η δεκαετία του 1990.

«Κλείσαμε τη δεκαετία του ’80 και ξεκίνησε η δεκαετία του ’90. Τα πράγματα άλλαξαν. Το θυμάμαι πραγματικά», είπε ο Πρίγκιπας του Σκότους.

«Η δεκαετία του ’90 πέρασε τόσο γρήγορα για εμένα, σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα», πρόσθεσε.

Βέβαια, η Sharon κράτησε μία διαφορετική στάση, υποστηρίζοντας ότι σε κάθε δεκαετία υπάρχουν καλά και κακά πράγματα.

Η συζήτηση στράφηκε επίσης κατά τη διάρκεια του podcast στις διαφορές μεταξύ των Baby Boomers, της γενιάς στην οποία ανήκουν τόσο η Sharon όσο και ο Ozzy Osbourne, και των νέων του σήμερα στην Gen Z.

«Δεν υπάρχει σύγκριση, καμία σύγκριση, γιατί τα παιδιά τα έβλεπαν και δεν τα άκουγαν. Αν ήσουν στο σχολείο και συμπεριφερόσουν άσχημα (μιμείται ότι τη χτυπούν με έναν χάρακα). Στο σπίτι, το ίδιο πράγμα», περιέγραψε.

Ο Ozzy Osbourne πρόσθεσε: «Δεν θα πήγαινες ποτέ να πάρεις ένα όπλο και να πυροβολήσεις ανθρώπους στο σχολείο», αναφερόμενος στις μαζικές ένοπλες επιθέσεις που συνεχίζουν να κοστίζουν ζωές.

Στη συνέχεια, ο Ozzy και ο Sharon σχολίασαν πόσο δύσκολο πρέπει να είναι να είσαι παιδί στη σημερινή κοινωνία με όλα όσα τους είναι διαθέσιμα.

«Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό το ότι η νεότερη γενιά έχει τώρα τόσες πληροφορίες. Πάρα πολύ από οτιδήποτε είναι πάρα πολύ», σημείωσε ο Ozzy, προσθέτοντας για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν υπάρχουν ποτέ ωραία πράγματα».

«Είναι δύσκολο να είσαι παιδί οποιαδήποτε στιγμή, αλλά τώρα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πραγματικά πολύ δύσκολο», είπε η Sharon.

«Τους βομβαρδίζουν με πάρα πολλές πληροφορίες όλη την ημέρα. Υπάρχουν άνθρωποι που εκτίθενται. Τα πάντα, είναι απλώς δύσκολο, δύσκολο να είσαι παιδί τώρα», συνέχισε.

«Το καταλαβαίνω αυτό. Αλλά ταυτόχρονα, τόσα πολλά παιδιά μεγαλώνουν στη σημερινή εποχή χωρίς ηθική, χωρίς τρόπους και χωρίς σεβασμό και με πολύ λίγη εμπειρία ζωής», ανέφερε.

Μιλώντας για τη διαφορά στους τρόπους συμπεριφοράς μεταξύ των διαφορετικών γενιών, ο Ozzy Osbourne τόνισε ότι ήξερε όταν ήταν παιδί ότι έπρεπε να παραχωρήσει τη θέση του στο λεωφορείο σε μία ηλικιωμένη κυρία.

Σε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο 75χρονος τραγουδιστής θυμήθηκε ότι κάποτε όταν ήταν μικρός έτρεξε να περάσει μία γυναίκα για να μπει σε έναν ανελκυστήρα και αποκάλυψε ότι του φώναξαν και αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για την έλλειψη τρόπων του.

Σε άλλο σημείο του podcast, επίσης, η Kelly Osbourne εξέταζε τις γνώσεις των γονιών της πάνω στην αργκό της Gen Z, σε μία διασκεδαστική ενότητα του επεισοδίου.

Πηγή:postmelody.gr

Συντάχθηκε από: Γιώργος Βεληντσιάης

Προηγούμενο Άρθρο

News

Η Beyoncé αποκαλύπτει τη μάχη της με την ψωρίαση

Η Beyoncé αποκαλύπτει ότι έπασχε από μικρή από ψωρίαση στο τριχωτό της κεφαλής. Η Beyoncé μιλάει για τη μάχη της με την ψωρίαση με αφορμή την κυκλοφορία της νέας της σειράς προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Η 42χρονη τραγουδίστρια επεκτείνει τις δραστηριότητές της στη βιομηχανία της ομορφιάς με τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Cécred. Η σειρά, η οποία κυκλοφορεί την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, είναι εμπνευσμένη από το κομμωτήριο της μητέρας της, Tina Knowles-Lawson και προσφέρει […]

today21/02/2024

0%