Ο Paul McCartney μιλάει με τον George Harrison μέσα από ένα δέντρο

Written by on 04/01/2021

«Ο George μπήκε σε αυτό το δέντρο για μένα».

O George Harrison πέθανε το 2001, όμως ο Paul McCartney εξακολουθεί να συζητά μαζί του, μέσω ενός δέντρου που του είχε δώσει κάποτε το αείμνηστο μέλος των Beatles.

«Ο George ήταν πολύ κηπουρός, ένας πολύ καλός κηπουρός», αποκάλυψε ο McCartney σε συνέντευξή του στην ραδιοφωνική εκπομπή «All Things Considered» του NPR.

«Έτσι μου έδωσε ένα δέντρο ως δώρο: Είναι ένα μεγάλο έλατο και είναι δίπλα στην πύλη (του σπιτιού) μου. Καθώς έφευγα από το σπίτι μου σήμερα το πρωί, βγαίνω από το αυτοκίνητο, κλείνω την πύλη και κοιτάζω το δέντρο και λέω, “γεια, George”. Είναι εκεί, μεγαλώνει δυνατά», περιέγραψε.

«Και ξέρετε, αυτό με πηγαίνει πίσω στην εποχή που έκανα ωτοστόπ μαζί του! Είναι μια παρουσία που υπάρχει πάντα, αν μπορούμε να το πούμε έτσι», ανέφερε για τον George Harrison.

«Είναι όμορφο. Μου το έδωσε, οπότε απλώς το φύτεψα. Αλλά μετά, καθώς περνούν τα χρόνια, κάθε φορά που το κοιτάζω λέω: “Αυτό είναι το δέντρο που μου έδωσε ο George”. Ο George μπήκε σε αυτό το δέντρο για μένα. Ελπίζω να είναι ευχαριστημένος με αυτό», συνέχισε ο Paul McCartney.

Ο George Harrison έφυγε από τη ζωή στις 29 Νοεμβρίου 2001 σε ηλικία 58 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο των πνευμόνων.

Δύο χρόνια νωρίτερα, στις 30 Δεκεμβρίου 1999, ένας άνδρας που έπασχε από παρανοϊκή σχιζοφρένεια εισέβαλε στο σπίτι του καλλιτέχνη στην Αγγλία και τον μαχαίρωσε πάνω από 40 φορές, με αποτέλεσμα να αφαιρεθεί τμήμα των πνευμόνων του.

Paul McCartney - John Lennon - Hit Channel

Πηγή: Hit Channel


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist