Ο Sam Smith ανακοινώνει το νέο single «Diamonds»

Written by on 15/09/2020

Νέο τραγούδι θα κυκλοφορήσει ο Sam Smith αυτήν την εβδομάδα.

Ο Sam Smith θα μοιραστεί άλλο ένα δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ του.

Όπως ανακοίνωσε ο τραγουδιστής μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, το επόμενο single που θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε από τον τρίτο δίσκο του θα τιτλοφορείται «Diamonds».

Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά τραγούδι από τη νέα δισκογραφική δουλειά του Sam Smith, αν και ο ίδιος έχει επιβεβαιώσει ότι είναι πιθανό να μην συμπεριληφθούν όλα τα singles στο άλμπουμ.

Η αρχή έγινε τον Φεβρουάριο με το θεσπέσιο «To Die For» και ακολούθησε τον Απρίλιο μία μοναδική συνεργασία με την Demi Lovato σε ένα υπέροχο single με τον τίτλο «I’m Ready».

Να σημειωθεί ότι και τα δύο τραγούδια εμφανίστηκαν στο Top 20 του βρετανικού chart.

Στα τέλη του περασμένου Ιουλίου ο Sam Smith παρουσίασε το ξεχωριστό single «My Oasis», στο οποίο συμμετείχε ο Νιγηριανός καλλιτέχνης Burna Boy.

Το επόμενο βήμα γίνεται με το «Diamonds», το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Capitol Records / Universal Music την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.

Το τρίτο άλμπουμ του Sam Smith επρόκειτο αρχικά να έχει τον γενικό τίτλο «To Die For», από το ομώνυμο τραγούδι, όμως ο 28χρονος έκρινε ότι είναι αναγκαίο μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας να αναβάλει την κυκλοφορία του δίσκου και να επεξεργαστεί από την αρχή τον τίτλο του και το περιεχόμενό του.

Πηγή: Hit Music

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist