News

Ο Steven Tyler μπήκε οικειοθελώς σε κέντρο αποτοξίνωσης – Οι Aerosmith ακυρώνουν τις εμφανίσεις τους

today25/05/2022

Φόντο
share close

«Ο Steven Tyler υποτροπίασε πρόσφατα και μπήκε οικειοθελώς σε πρόγραμμα θεραπείας για να επικεντρωθεί στην υγεία και στην ανάρρωσή του».

Οι Aerosmith ανακοίνωσαν ότι ο 74χρονος Steven Tyler εισήλθε οικειοθελώς σε κέντρο αποτοξίνωσης καθώς παρουσίασε υποτροπή μετά από χειρουργική επέμβαση στο πόδι.

Ο Steven Tyler έχει μιλήσει με παρρησία για την πάλη του με την κατάχρηση ουσιών. Κατάφερε να απεξαρτηθεί για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1980 πριν υποτροπιάσει στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Τελευταία φορά κατέφυγε σε θεραπευτική μονάδα το 2009.

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο αγαπημένος μας αδελφός Steven προσπαθεί εδώ και πολλά χρόνια για τη νηφαλιότητά του. Μετά από χειρουργική επέμβαση στο πόδι για να προετοιμαστεί για τη σκηνή και την ανάγκη διαχείρισης του πόνου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, υποτροπίασε πρόσφατα και μπήκε οικειοθελώς σε πρόγραμμα θεραπείας για να επικεντρωθεί στην υγεία και στην ανάρρωσή του», ανέφεραν οι Aerosmith σε ανακοίνωσή τους.

Οι Aerosmith ενημέρωσαν επίσης το κοινό ότι ανέβαλαν την έναρξη των επερχόμενων εμφανίσεών τους στο «Dolby Live» του Λας Βέγκας.

«Λυπούμαστε ειλικρινά που ενημερώνουμε τους θαυμαστές και τους φίλους μας ότι πρέπει να ακυρώσουμε το πρώτο μέρος των εμφανίσεών μας στο Λας Βέγκας τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, όσο εκείνος εστιάζει στην υγεία του», προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Θα συνεχίσουμε τις συναυλίες μας το 2022, ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο, και θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη το συντομότερο δυνατό. Είμαστε λυπημένοι που ταλαιπωρήσαμε τόσους πολλούς από εσάς, ειδικά τους πιο πιστούς θαυμαστές μας που συχνά διανύουν τις μεγαλύτερες αποστάσεις για να απολαύσουν τις συναυλίες μας», συνεχίζει το συγκρότημα.

«Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και για την υποστήριξή σας προς τον Steven κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Οι Aerosmith σκοπεύουν να συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους στο Λας Βέγκας από τις 14 Σεπτεμβρίου.

Τη δεκαετία του 1970, ο Steven Tyler και ο συνεργάτης του στους Aerosmith, Joe Perry, είχαν αποκτήσει το παρατσούκλι «The Toxic Twins» (Οι τοξικοί δίδυμοι) εξαιτίας της αλόγιστης κατανάλωσης κοκαΐνης, ηρωίνης και αλκοόλ.

Ο Steven Tyler, ο οποίος κάποτε είπε ότι «σνιφάρισε το μισό Περού» (εννοώντας φυσικά την κοκαΐνη), παραδέχτηκε σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι έφτασε σε ένα σημείο όπου τίποτα δεν είχε μεγαλύτερη σημασία από τη χρήση ναρκωτικών.

«Παίρναμε κοκαΐνη για να ανέβουμε, ηρεμιστικά για να κατέβουμε. Πίναμε και μετά σνιφάραμε κοκαΐνη μέχρι να θεωρήσουμε ότι ήμασταν καθαροί. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια, είσαι απλά μεθυσμένος και φτιαγμένος από την κοκαΐνη. Αυτό ήταν λίγο πολύ το πράγμα που έπρεπε να κάνουμε», εξήγησε.

«Δεν νομίζω ότι υπήρχαν συγκροτήματα που ήξεραν καν τι σημαίνει να είσαι νηφάλιος», τόνισε.

Ο Steven Tyler είπε ότι η χρήση ναρκωτικών βελτίωσε την απόδοσή του στην αρχή, αλλά τελικά είχε το τίμημά της. Με την πάροδο του χρόνου, παρατήρησε ότι χρειαζόταν περισσότερο αλκοόλ ή ναρκωτικά για να αισθάνεται την ίδια ανακούφιση.

«Λειτουργεί απόλυτα για ένα διάστημα. Αλλά μετά τα πράγματα πάνε στραβά», σημείωσε.

«Εθίζεσαι, είναι κάτι που κάνεις συνέχεια και ξαφνικά αρχίζει να επηρεάζει το μεγαλείο σου. Αυτό που συμβαίνει με τη χρήση είναι: Πιάνει στην αρχή, αλλά δεν πιάνει στο τέλος. Σε ρίχνει κάτω. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από τη φυλακή, την παραφροσύνη ή τον θάνατο».

Πηγή: Hit Channel

 

Συντάχθηκε από: Αναστασία Παύλου

Προηγούμενο Άρθρο

News

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην κορυφή της Ευρώπης

Το «Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ» στα Bραβεία Αριστείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ανακηρύχθηκε ως το «Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης» στα «Βραβεία Αριστείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης 2022». Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις καλύτερες πρακτικές και τις πιο καινοτόμες εκπαιδευτικές μεθόδους που εφαρμόζονται από τους μεγαλύτερους φορείς Κατάρτισης πανευρωπαϊκά. Μετά από μία πολύμηνη και άκρως απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης, ομάδα εμπειρογνωμόνων της Επιτροπής έφερε την ΑΚΜΗ […]

today25/05/2022

0%