Ο Sting συγκεντρώνει διάφορα ακυκλοφόρητα ντουέτα

Written by on 28/09/2020

Ο Sting εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήσης στο «The Tonight Show» του Jimmy Fallon για να κάνει μια ξεχωριστή ανακοίνωση.

Ο 68χρονος τραγουδιστής της rock αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει ως «χριστουγεννιάτικη έκπληξη» ένα νέο άλμπουμ με ντουέτα, το οποίο ετοίμαζε εδώ και δεκαετίες.

«Με την πάροδο των ετών, έχω ηχογραφήσει πολλά, πολλά ντουέτα με κάποιους καταπληκτικούς ανθρώπους, τον Herbie Hancock, τον Eric Clapton… Έτσι τα συγκεντρώσαμε όλα μαζί και είπαμε: “Ξέρεις, θα έπρεπε να το κυκλοφορήσουμε”», ανέφερε.

Στο επερχόμενο άλμπουμ του Sting θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων η Γαλλίδα τραγουδίστρια Melody Gardot, την οποία συνάντησε πρόσφατα στο τραγούδι της «Little Something», αλλά και ο ράπερ Gashi από το Μπρούκλιν.

«Ακούγονται αρκετά καλοί, οπότε θα είναι μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη», σημείωσε.

Ο Sting στάθηκε στον Gashi μαζί με τον οποίο παρουσίασε ένα εικονικό ντουέτο στο «The Tonight Show» του Jimmy Fallon.

«Προφανώς, έχει επηρεαστεί πολύ από τον τρόπο που τραγουδάω, τη μουσική μου. Έχει γράψει ένα τραγούδι για τη σχέση του με τη μητέρα του. Μου έβαλε το τραγούδι και σκέφτηκαν ότι ήταν επιτυχία. Έτσι του είπα ότι θα ήθελα να συμμετάσχω στο τραγούδι, αν το ήθελε», περιέγραψε ο Άγγλος καλλιτέχνης.

«Έτσι συμμετείχα στο κομμάτι και δημιουργήσαμε ένα βίντεο μαζί, αλλά δεν έχουμε συναντηθεί ακόμη», σχολίασε ο Sting για το νέο single «Mama».

Πηγή: Hit Channel
Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist