Οι Kings Of Leon κυκλοφορούν το νέο single «Echoing»

Written by on 22/02/2021

Ο τρίτος προάγγελος του επερχόμενου άλμπουμ των Kings Of Leon.

Οι Kings of Leon μοιράζονται το music video για το τραγούδι «Echoing», εν αναμονή της κυκλοφορίας του όγδοου studio album τους με τίτλο «When You See Yourself».

Το «Echoing» είναι το επόμενο δείγμα από το άλμπουμ μετά τα τραγούδια «The Bandit» και «100.000 People», τα οποία αποκαλύφθηκαν στις αρχές της χρονιάς.

Ο frontman Caleb Followill ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι το «When You See Yourself» είναι το «πιο προσωπικό» άλμπουμ της μπάντας.

«Προσπαθώ να γράψω και να πείσω τον εαυτό μου ότι γράφω για κάτι άλλο, αλλά μια φλέβα της προσωπικής μου ζωής διατρέχει αυτά τα τραγούδια», εξήγησε.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης ότι ο επικεφαλής κιθαρίστας του συγκροτήματος, Matthew Followill, «βρήκε κάποιο φοβερό vintage εξοπλισμό» που χρησιμοποιήθηκε για την ηχογράφηση του νέου υλικού των Kings of Leon.

«Τους αρέσουν τα όργανα και τα συνθεσάιζερ και εγώ προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να τον κάνω να παίξει κιθάρα! Αλλά όταν ακούς αυτόν τον παλιό εξοπλισμό, μοιάζει διαχρονικό και όμορφο», είπε ο Caleb Followill.

Το music video του «Echoing» αντανακλά την ενέργεια του τραγουδιού μέσα από δυναμικές ασπρόμαυρες εικόνες.

Το νέο άλμπουμ των Kings of Leon με τίτλο «When You See Yourself» θα κυκλοφορήσει από την RCA Records / Sony Music στις 5 Μαρτίου.

Πηγή: Hit Channel


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist