Οι Metallica διασκευάζουν το «Nothing Else Matters» για ταινία της Disney!

Written by on 09/09/2020

Οι Metallica δημιούργησαν μια ορχηστρική έκδοση του «Nothing Else Matters» που θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ταινία «Jungle Cruise».

Οι Metallica διασκευάζουν το «Nothing Else Matters» για ταινία της DisneyΗ ορχηστρική γοητεία των Metallica συνεχίζεται πέρα από την τρέχουσα κυκλοφορία του «S&M2», καθώς η μπάντα συνεργάζεται τώρα με τον James Newton Howard για να ηχογραφήσει ένα ορχηστρικό κομμάτι για την επερχόμενη ταινία «Jungle Cruise» (Περιπέτεια στη Ζούγκλα) της Disney.

Το συγκρότημα συνεργάστηκε με τον φημισμένο συνθέτη ταινιών σε μια ορχηστρική έκδοση του «Nothing Else Matters» που θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ταινία.

Σύμφωνα με τον ντράμερ του συγκροτήματος, Lars Ulrich, η εμφάνιση του «Nothing Else Matter» στο «Jungle Cruise» οφείλεται στον πρόεδρο παραγωγής της Disney, τον Sean Bailey, ο οποίος είναι λάτρης της rock.

«Είναι παλιός λάτρης της rock και γενικά ένας από τους καλύτερους, φιλικότερους, πιο γενναιόδωρους και ζεστούς ανθρώπους που θα βρεις στη μουσική βιομηχανία. Νομίζω ότι πάντα ήταν οπαδός των Metallica, και στην πορεία έχουμε γνωριστεί καλά», είπε ο ντράμερ.

«Η σύζυγός μου κι εγώ είμαστε μεγάλοι λάτρεις της Disney, οπότε υπάρχει μια σπουδαία φιλία εκεί, και πάντα έψαχνε για κάτι που να ταιριάζει, ώστε να συνεισφέρουν οι Metallica σε κάποιο project τους», συνέχισε.

Metallica In Concert -San Francisco Symphony - S&M2

«Ταίριαξε πολύ καλά, με το Sean να ηγείται και τον James Newton Howard με το βιογραφικό του, και όσα έχει κάνει. Ο James Newton Howard, ο άνθρωπος, ο μύθος, ο απόλυτος θρύλος! Αν αναλογιστεί κανείς τι έχει κάνει, είναι τεράστια τιμή να το κάνουμε αυτό μαζί του, και περιμένουμε να το ακούσει ο κόσμος με ενθουσιασμό», ανέφερε.

«Είναι μια ενδιαφέρουσα μορφή του τραγουδιού γιατί είναι κάπως -και δεν θέλω να αποκαλύψω πολλά- αλλά είναι μια πολύ ασυνήθιστη μορφή, γιατί παίζουμε το “Nothing Else Matters” με τη δική του εκδοχή. Γράψαμε το τραγούδι, αλλά το πήρε και το αναδόμησε για να ταιριάξει με κάτι συγκεκριμένο στην ταινία -και προφανώς δεν πρόκειται να φανερώσω κάτι γι’ αυτό- αλλά μετά πήραμε εν μέρει τη δική του εκδοχή», περιέγραψε.

«Νομίζω ότι αυτά είναι όλα όσα πρέπει να ειπωθούν», κατέληξε ο ο Lars Ulrich.

Την ταινία «Jungle Cruise» σκηνοθετεί ο Jaume Collet-Serra, ενώ πρωταγωνιστές είναι ο Dwayne Johnson και η Emily Blunt.

Πηγή: Hit Channel

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


96,8Velvet

Current track

Title

Artist