ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

8.00-11.00 ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΚΑΣ
Κάθε πρωί ο Βασίλης σας ξυπνάει μέσα από το ολόφρεσκο Πρωινό Velvet! Ο,τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε ευχάριστα την ημέρα σας!
https://www.facebook.com/vsakkas

8.00-11.00 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΥΛΟΥ
Κάθε πρωί η Αναστασία σας λέει την πιο ζέστη καλημέρα με όρεξη, χαμόγελο και τσαχπινιά! Λατρεύει τον κινηματογράφο και τις κλασικές μπαλάντες. Αν θες να την κερδίσεις δώστης μια λαχταριστή πίτσα χωρίς μανιτάρια! Αν θες να την ακούσεις συντονίσου κάθε πρωί στις 8 στον Velvet 96,8!
https://www.facebook.com/anastasiapavlou01

 

Γιώργος Βεληντσιάης 11.00-14.00
Κάθε μέρα ο Γιώργος σας κρατάει την καλύτερη συντροφιά με τα καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών και ο,τι χρειάζεται να ξέρετε για να είστε μέσα σε όλα!
https://www.facebook.com/geovel

14:00-17:00

Η Χριστιάνα γενήθηκε ένα βράδυ του Αυγούστου, γνήσια Λιονταρίνα, στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσε και ζει εκεί μέχρι και σήμερα. Η ενασχόληση της με τη μουσική ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Στα 14 παρακολουθούσε ραδιοφωνικές εκπομπές με την ελπίδα πως κάποια μέρα θα κάνει κι εκείνη τη δική της εκπομπή. Στα 20 της ξεκίνησε να παίζει μουσική ως dj σε πολλά γνωστά της πόλης και όχι μόνο. Λατρεύει τη σκυλίτσα της που την φωνάζει Περού και αγαπά πολύ να ταξιδεύει. Επιτέλους το παιδικό της όνειρο έγινε πραγματικότητα και έχει τη δική της εκπομπή καθημερινά 14:00-17:00 στον Velvet 96,8.

https://www.facebook.com/christiana.katsirma

 

 

17.00-20.00

Κάθε απόγευμα ο Στέργιος μας κρατάει συντροφιά με τα καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών όπως μοναδικά ξέρει να διαλέγει για τρεις ολόκληρες ώρες πάντα με τα πιο φρέσκα νέα των αγαπημένων μας καλλιτεχνών!
https://www.facebook.com/stergios.tsournavas

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ