Πολύ σύντομα η επανασύνδεση των Oasis!

Written by on 03/03/2020

Αισιόδοξος εμφανίζεται ο Liam Gallagher για την επανασύνδεση των θρυλικών Oasis

Ο Liam Gallagher σχολίασε τις φήμες περί επανασύνδεσης των Oasis και αποκάλυψε ότι το γκρουπ θα επανενωθεί «πολύ σύντομα».

Οι σχέσεις του Liam με τον αδελφό του Noel δεν είναι οι καλύτερες μετά τη διάλυση του συγκροτήματος το 2009, όμως οι φήμες για την επανασύνδεση του θρυλικού δίδυμου έρχονται συνεχώς στην επιφάνεια.

Τα σενάρια φούντωσε ωστόσο ο ίδιος ο Liam Gallagher στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν υποστήριξε ότι τους προσφέρθηκαν 100 εκατομμύρια βρετανικές λίρες προκειμένου να επαναφέρουν στη δράση τους Oasis και να κάνουν ξανά περιοδεία μαζί.

Ο Noel Gallagher αντέδρασε στα σενάρια λέγοντας ότι δεν έχει «γνώση καμίας πρότασης από κανέναν για κανένα χρηματικό ποσό» και κατηγόρησε τον Liam ότι δημιουργεί θόρυβο επειδή «έχει ένα single να προωθήσει».

Σε μία νέα συνέντευξη που έδωσε στο NME, ο Liam Gallagher επιβεβαίωσε την πρόταση και ισχυρίστηκε ότι o Noel τη γνωρίζει.

«Ο εγωισμός του γεροπαράξενου είναι εκτός ελέγχου. Αφήστε με να σας πω το εξής: Μας έχει γίνει προσφορά και το γνωρίζει. Προφανώς θα έλεγε ότι δεν το γνωρίζει, επειδή ήθελε να το ανακοινώσει εκείνος. Και προφανώς είμαι ο μικρότερος αδελφός του, ο οποίος τα πηγαίνει καλά και είμαι εδώ για να χαλάσω το πάρτι», είπε ο 47χρονος καλλιτέχνης.

Ο Liam Gallagher διευκρίνισε ότι η πρόταση για την επανασύνδεση των Oasis δεν έχει υποβληθεί επίσημα, όμως είπε ότι περιφέρεται «τις τελευταίες εβδομάδες».

«Θα συμβεί, πιστέψτε με. Θα συμβεί πολύ σύντομα, επειδή (ο Noel) είναι άπληστος και αγαπάει τα λεφτά και γνωρίζει ότι πρέπει να συμβεί σύντομα αλλιώς δεν θα συμβεί ποτέ», δήλωσε.

Ο Liam Gallagher αποκάλυψε ότι η πρόταση αφορά την επανένωση των Oasis για μία νέα περιοδεία και όχι την ηχογράφηση καινούργιων τραγουδιών, ενδεχόμενο για το οποίο, πάντως, δεν εμφανίζεται αρνητικός.

«Δεν νομίζω ότι θα το ήθελε κανείς αν είναι κάτι όπως αυτές οι βλακείες που κυκλοφορεί τώρα (o Noel). Νομίζω ότι να θα σου έδιναν 100 εκατομμύρια λίρες για να μην κάνεις αυτό το δίσκο, καταλαβαίνεις τι εννοώ; Θα έλεγαν: “Να 100 εκατ. λίρες για την περιοδεία και άλλες 100 εκατ. λίρες για να μην κάνετε ένα δίσκο όπως αυτός”», είπε στο NME.

Πηγή: Hit Channel

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist