News

Συγκλονιστικές σκηνές: Η Celine Dion παθαίνει κρίση μπροστά στην κάμερα!

today27/06/2024

Φόντο
share close

Ο φακός του νέου ντοκιμαντέρ της Celine Dion κατέγραψε μία τρομακτική στιγμή.

Η Celine Dion συμπεριέλαβε μία απίστευτα ευάλωτη στιγμή στο νέο ντοκιμαντέρ της, «I Am: Celine Dion», στην οποία βασανίζεται από μία τρομακτική κρίση για αρκετά λεπτά.

Η σκηνή ξεκινά με την 56χρονη τραγουδίστρια να εξετάζεται από τον γιατρό της για τους σπασμούς που αντιμετωπίζει λόγω της μάχης της με το Σύνδρομο Stiff Person, μιας σπάνιας και προοδευτικής νευρολογικής διαταραχής.

«Μέρος της ασθένειας είναι ότι μόλις μπεις σε σπασμό, μερικές φορές, το σώμα δεν καταλαβαίνει το σήμα για να χαλαρώσεις, οπότε καταλήγει απλά να μένει σε μία συσπασμένη θέση», εξηγεί ο θεραπευτής αθλητιατρικής Terrill Lobo.

Αφού τη βάζει να ξαπλώσει σε ένα τραπέζι μασάζ, η Celine Dion συνεχίζει να έχει σπασμούς, οι οποίοι, όπως προειδοποιεί ο Lobo, μπορεί να «οδηγήσουν σε κρίση».

Λίγο αργότερα, η Καναδή τραγουδίστρια παθαίνει κρίση και ο γιατρός καλεί ένα άλλο μέλος της ομάδας του να του φέρει ένα Valium.

Η Celine Dion ακούγεται να στενάζει από τον πόνο καθώς τρέμει με το πρόσωπο προς τα κάτω.

Όταν ο Terrill Lobo πάει να τη γυρίσει στο πλάι, η τραγουδίστρια αρχίζει να κλαίει με λυγμούς.

Celine Dion in a scene from "I Am: Celine Dion."

Σε μία συγκλονιστική στιγμή, η Celine Dion εμφανίζεται με τα μάτια διάπλατα και ανίκανη να κινηθεί μόνη της.

Ωστόσο, μπορεί να δώσει ένα ελαφρύ σήμα ότι διατηρεί τις αισθήσεις της σφίγγοντας το χέρι ενός από τους γιατρούς.

Στη συνέχεια, δάκρυα τρέχουν από τα μάτια της καθώς συνεχίζει να έχει σπασμούς. Αφού ο Terrill Lobo της ζητά να προσπαθήσει «να ηρεμήσει», η Celine Dion αρχίζει να κλαίει και μετά να ξεσπά σε ακόμα πιο δυνατούς λυγμούς.

Celine Dion in a scene from "I Am: Celine Dion."

Μετά τη χορήγηση δύο δόσεων ρινικού σπρέι, η τραγουδιστής αρχίζει να συνέρχεται από την κρίση, αλλά ο γιατρός σημειώνει ότι αν δεν συνερχόταν, θα έπρεπε να τη μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Μόλις η Celine Dion δείχνει να έχει επανέλθει, λέει σε όλους στο δωμάτιο ότι τέτοια περιστατικά την κάνουν να νιώθει «τόσο μεγάλη ντροπή».

«Δεν ξέρω πώς να το πω, είναι σαν να μην έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου;», λέει.

Celine Dion in a scene from "I Am: Celine Dion."

Ο Terrill Lobo εξηγεί ότι αυτό που πιθανότατα προκαλέσει την κρίση ήταν το γεγονός ότι βρισκόταν λίγο πριν στο στούντιο για να τραγουδήσει και ο εγκέφαλός της «υπερδιεγέρθηκε».

«Λοιπόν, τι θα κάνω;» ρωτάει τότε η τραγουδίστρια. «Αν δεν μπορώ να διεγερθώ από αυτό που αγαπώ, μετά θα ανέβω στη σκηνή και θα μου βάλετε το οξύμετρο παλμού και θα με γυρίσετε ανάσκελα;», συνεχίζει.

Ο Lobo απαντάει: «Είναι τρομακτικό, το ξέρω. Είναι δύσκολο. Αυτό δεν είναι το τέλος του ταξιδιού σου – το ξέρουμε όλοι αυτό, Αλλά αυτό είναι πάντα ένα βήμα σε αυτό το ταξίδι.»

Η σκηνή ολοκληρώνεται με τη Celine Dion να τραγουδά το «Who I Am» του Wyn Starks, ένα R&B και soul τραγούδι που περιλαμβάνει τους στίχους: «Έχω κλείσει την πόρτα / Όλη μου τη ζωή, το κρατούσα μέσα μου, αλλά όχι πια / Έχω δύο πόδια στο πάτωμα / Αυτό είναι, είμαι πιο δυνατή από ποτέ.»

Πηγή: postmelody.gr

 

Συντάχθηκε από: velvet968

Προηγούμενο Άρθρο

News

Paul McCartney: Πήγε σε συναυλία της Taylor Swift και χόρεψε μαζί με τους θαυμαστές της

Ο Paul McCartney απόλαυσε την παρουσία του στην περιοδεία «The Eras Tour» της Taylor Swift. Ο Paul McCartney παρευρέθηκε στη συναυλία της Taylor Swift στο Στάδιο Wembley του Λονδίνου και χόρεψε μαζί με το κοινό. Η Taylor Swift πραγματοποίησε την Κυριακή 23 Ιουνίου την τρίτη από τις τρεις συνεχόμενες συναυλίες της στο Στάδιο Wembley, στο πλαίσιο της περιοδείας της «The Eras Tour» και συγκέντρωσε πλήθος διάσημων προσωπικοτήτων, μεταξύ των οποίων και ο θρύλος των Beatles. […]

today26/06/2024

0%