Το 1ο κατάστημα DUST+CREAM εκτός Ελλάδας ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Κύπρο!

Written by on 25/10/2019

Με 75 stores σε όλη την Ελλάδα, η βραβευμένη εταιρεία καλλυντικών, μακιγιάζ και ειδών προσωπικής περιποίησης DUST+CREAM  αποφάσισε για πρώτη φορά να περάσει τα σύνορα της χώρας μας και να πραγματοποιήσει το επόμενο επιχειρηματικό της βήμα στο νησί της Αφροδίτης.

Από το  κεντρικότατο σημείο στην καρδιά της  Λεμεσού, στην οδό Ανεξαρτησίας 84-86, η DUST+CREAM ξεκίνησε την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου ένα ακόμα μεγάλο ταξίδι ομορφιάς και φροντίδας, σε μια διαφορετική αλλά τόσο αγαπημένη και οικεία χώρα όπως η Κύπρος.

Διαθέτοντας μια πληρέστατη γκάμα καλλυντικών, ειδών μακιγιάζ και προσωπικής περιποίησης κορυφαίας ποιότητας σε προσιτές τιμές, η DUST+CREAM έχει γίνει συνώνυμη της γυναικείας κομψότητας και λάμψης σε όλη την Ελλάδα. Με σημείο εκκίνησης το νέο κατάστημα της Λεμεσού, φιλοδοξεί να κερδίσει τις καρδιές και την προτίμηση όλων των Κυπρίων, γυναικών και ανδρών: καθώς η DUST+CREAM, πέρα από την αποθέωση της γυναικείας ομορφιάς φροντίζει και το well being των αντρών, με ειδικές σειρές περιποίησης.

Με τον τίτλο του «Best Βeauty Βrand of the Υear» στα Fashion & Beauty Awards 2019, η DUST+CREAM συνεχίζει την ανάπτυξή της στην Ελλάδα και πλέον σε όλο τον κόσμο. Επισκεφτείτε σήμερα κιόλας ένα από τα 76 καταστήματα DUST+CREAM σε Ελλάδα και Κύπρο ή κάντε online τις αγορές σας και μάθετε περισσότερα για την πλήρη σειρά καλλυντικών, ειδών μακιγιάζ και προσωπικής περιποίησης στο www.dustandcream.gr

 

www.dustandcream.gr

τηλ. 2310 689499

https://www.facebook.com/DustandCreamGreece/

https://www.instagram.com/dustandcream/

https://twitter.com/Dustandcream

https://www.youtube.com/c/DustandCreamGreece


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist