ΤΟ DHI GLOBAL MEDICAL GROUP ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΑ EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2019 ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ INTERNATIONAL EXPANSION!

Written by on 11/12/2019

Το DHI Medical Group ξεχώρισε στα European Business Awards που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στην Βαρσοβία της Πολωνίας. Τα European Business Awards είναι τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά βραβεία επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη τα οποία ως στόχο έχουν τη δημιουργία μιας ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας η οποία αντιπροσωπεύει τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές, την καινοτομία και την επιχειρηματική ηθική, επιβραβεύοντας τις επιχειρήσεις που επιδεικνύουν όλες αυτές τις αξίες.

Το βραβείο “The Germany Trade & Invest Award for International Expansion” απονεμήθηκε στην εταιρία DHI Global Medical Group, για την ανάπτυξη και την εφαρμογή μιας επιτυχημένης, δυναμικής και καινοτόμας στρατηγικής για την επέκταση της τόσο σε εγχώριο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο και την κατοχή του ηγετικού ρόλου στον κλάδο της.

Ο CEO της DHI Global Medical Group, κ. Κοτταρίδης Γιώργος, δήλωσε: «Είμαστε ένας όμιλος με όραμα.. θέλουμε να βοηθήσουμε πραγματικά τους ανθρώπους που υποφέρουν από τριχόπτωση και αυτό είναι που μας ωθεί να γινόμαστε καλύτεροι και πιο καινοτόμοι. Με 50 χρόνια εμπειρίας και πολύ αγάπη για τον άνθρωπο εξαπλωνόμαστε σε όλο το κόσμο και αλλάζουμε τις ζωές τους. Είναι τιμή μας που κατακτήσαμε ένα τόσο σημαντικό βραβείο, πιο πολύ για τη χώρα μας και μετά για μας τους ίδιους.»

Πως επιλεχθήκατε στη τελική διαδικασία;

«Η διαδικασία αξιολόγησης επιτελείτε με αυστηρά κριτήρια αναφορικά με την οικονομική απόδοση, την λειτουργική δραστηριοποίηση και την ακολουθούμενη πολιτική ανάπτυξης και κοινωνικής εταιρικής ευθύνης. Το DHI Medical Group ξεχώρισε για την παγκόσμια εξάπλωση της με 75 κλινικές σε όλο το κόσμο και για γρήγορη ανάπτυξη της.»

Ήταν μεγάλος ο ανταγωνισμός;

«Συμμετείχαν 300 επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη. Οι κριτές αναγνώρισαν στο DHI Global Medical Group την επιχειρηματική ευρηματικότητα, την δεοντολογική του φιλοσοφία και την επιτυχημένη και σταθερά ανοδική οικονομική του πορεία. Ως αποτέλεσμα, οι επίτιμοι κριτές των βραβείων την ξεχώρισαν ως την καλύτερη ανάμεσα στις 11 επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη που είχαν φτάσει στον τελικό στην συγκεκριμένη κατηγορία. Το βραβείο για το DHI Global Medical Group είναι το “The Germany Trade & Invest Award for International Expansion”.»

Ποια είναι τα επόμενα σας σχέδια;

«Επόμενος μας στόχος είναι να εξαπλωθούμε στις Ρωσία, Σκανδιναβικές χώρες και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Αυτή τη στιγμή διαπραγματευόμαστε μια νέα συμφωνία με τα Αραβικά Εμιράτα και ανοίγουμε σύντομα νέα κλινική στο Άμστερνταμ.»

Περισσότερες πληροφορίες για το DHI Medical Group: dhithessaloniki.gr


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track

Title

Artist