News

Ντέιβιντ Γκέιλ: «Έσβησε» στα 58 του ο ηθοποιός του «Beverly Hills 90210»

today22/01/2024

Φόντο
share close

Ο Ντέιβιντ Γκέιλ, γνωστός από τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά Beverly Hills 90210, πέθανε στα 58 του χρόνια. Η αιτία του θανάτου του παραμένει άγνωστη.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε μέσω Insta story o Πίτερ Φεριέρο, ο οποίος φιλοξενεί podcast για τη σειρά “Beverly Hills 920210”. «Μόλις μου είπαν οι φίλοι του ότι ο Ντέιβιντ Γκέιλ πέθανε», είπε ο Φεριέρο. «Είμαι τόσο στενοχωρημένος από αυτά τα νέα. Τόσο ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω».

Η αδελφή του ηθοποιού Katie Colmenares, που είχε υποδυθεί τον αρραβωνιαστικό της Μπρέντα (Σάνεν Ντόχερτι) στο Beverly Hills 90210, επιβεβαίωσε τον θάνατο του μέσω Instagram. Σε μια συγκινητική ανάρτηση, εξέφρασε τη θλίψη της για τον αγαπημένο της αδελφό. Σημείωσε πόσο στενά ήταν δεμένοι και πώς ο Ντέιβιντ ήταν πάντα εκεί για εκείνη

«Δεν υπήρξε σχεδόν ούτε μια μέρα στη ζωή μου που δεν ήσουν μαζί μου, στο πλευρό μου, πάντα ο καλύτερός μου φίλος έτοιμος να αντιμετωπίσει τα πάντα και οποιονδήποτε», έγραψε στη λεζάντα με μία φωτογραφία των αδελφών αγκαλιά. «Θα σε κρατάω τόσο σφιχτά κάθε μέρα στην καρδιά μου, πανέμορφε, στοργικέ, καταπληκτικέ ανθρωπάκο που θα λείπεις κάθε δευτερόλεπτο της κάθε μέρας για πάντα, δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος». έγραψε η αδελφή του στην ανάρτησή της.
Πηγή: mikrwfono.gr

Συντάχθηκε από: Γιώργος Βεληντσιάης

Προηγούμενο Άρθρο

News

Το πρώτο τραγούδι με 4 δις streams στο Spotify!

ο «Blinding Lights» του Weeknd έγινε το πρώτο τραγούδι που ξεπέρασε το όριο των 4 δισεκατομμυρίων streams στο Spotify. Μέχρι πρότινος την πρωτιά κατείχε το «Shape of You» του Εντ Σίραν Ο Weeknd έχει ένα ακόμη τραγούδι του στο top 10. Το«Starboy» του 2016 βρίσκεται στο Νο. 6, με σχεδόν 2,5 δισεκατομμύρια streams. Επίσης ο Καναδός τραγουδιστής και τραγουδοποιός είναι ο Νο. 1 καλλιτέχνης στο Spotify με 113,5 εκατομμύρια ακροατές […]

today22/01/2024

0%